Home » Cadouri » Anthurium, o floare pretentioasa dar frumoasa

Anthurium este una dintre florile ce se regaseste din ce in ce mai des in florarii, lucru datorat impactului pozitiv pe care acest tip de floare il are asupra noastra. Chiar daca este o floare despre care unii dintre noi nu stiu nimic, acest lucru nu ne impiedica sa o achizitionam. Pentru a ne putea bucura cat mai mult de frumusetea emanata de catre aceasta floare iata care sunt cele maiimportante lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a ne putea bucura cat mai mult timp de achizitia facuta.anthurium floare

Chiar daca aceasta floare isi are originile in America de Sud acest lucru nu inseamna ca iubeste caldura in exces, asa cum unii dintre cei care achizitioneaza dintr-o florarie aceasta floare sunt tentati sa creada. Avand in vedere acest lucru este recomandat ca floarea sa nu fie tinuta in bataia directa a razelor soarelui iar atunci cand temperatura aerului depaseste valorile normale sa fie tinuta cat mai mult timp la umbra.anthurium floare

Apa este un alt element vital atat pentru plante cat si pentru animale ori oameni. La fel ca si in cazul oamenilor ori animalelor si plantele au nevoi diferite atunci cand vine vorba despre apa. Daca unele dintre acestea au nevoie de umiditate in exces, nu acelasi lucru se poate spune si despre anthurium care se descurca mult mai bine atunci cand are parte de cantitati mici de apa decat in situatia in care este udata in exces.

anthuriumApa si caldura nu sunt suficiente pentru buna dezvoltare a florii atat timp cat aceasta nu are mediul in care sa se dezvolte. In cazul florii anthurium mediul propice este reprezentat de solul acid peste care nu este obligatoriu turnarea de fertilizatori.

Nu in ultimul rand lumina este un alt element la care trebuie sa fim foarte atenti din momentul in care avem in casa acest tip de floare deoarece este un criteriu esential in buna dezvoltare a florii. Pentru ca acest lucru sa se intample aceasta trebuie sa aiba parte de cat mai multa lumina insa nu trebuie tinuta in bataia directa a razelor soarelui deoarece acestea o deterioreaza.

In concluzie, datorita faptului ca anthurium este o floare ce nu se gaseste de foarte mult timp in florarii recomand achizitionarea si oferirea acestui tip de floare deoarece cu siguranta gestul facut va avea un impact foarte mare asupra persoanei careia ii oferim acest tip de floare.

One thought on “Anthurium, o floare pretentioasa dar frumoasa

  1. Antoaneta says:

    Sa ma bati, dar habar nu aveam de existenta ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Subcribe to my feed Google+ Plus Follow on Twitter Like On Facebook Pinterest

Latest

f5auto.ro Cum mi-am găsit magazinul preferat de piese auto
oferta reducere blender nutrition mixer Profita la maxim de nutrientii din fructe si legume cu Nutrition Mixer!
anthurium floare Anthurium, o floare pretentioasa dar frumoasa
bucatarie restaurant- Regula de aur pentru o igienă de nota 10 în restaurantul tău – Folosește dezinfectanți de calitate!
ceai de ghimbir De unde mi-am cumparat cel mai bun ceai de ghimbir

Ieftinici