Home » Casa » Incalzirea oferita de seminee electrice

Semineele electrice au un raport calitate-pret excelent si sunt o solutie foarte buna pentru oricine isi doreste sa beneficieze de un confort sporit in locuinta. Multi dintre clienti urmaresc in primul rand aspectul decorativ, in timp ce altii sunt interesati de utilizarea semineului electric pe post de sursa de caldura. Oferta actuala din magazine include modele de seminee pentru ambele preferinte.

Ce este un semineu electric

Atunci cand vine vorba de incalzirea unei locuinte, de pe siteul 4deco.ro vom afla ca sursele de caldura se pot imparti in doua mari categorii: cele principale si cele secundare. Semineele electrice fac parte din categoria celor secundare. Acest lucru se traduce prin faptul ca un semineu electric nu poate asigura pe cont propriu caldura pentru intreaga locuinta, dar poate fi folosit insa ca sursa auxiliara. Nici semineele clasice nu sunt o sursa principala de incalzire, desi acestea pot oferi totusi un nivel mai ridicat de caldura. Surse principale de caldura sunt centralele termice proprii pe gaz sau pe lemn, centralele termice de cartier, sobele etc.

In perioadele din an in care temperaturile nu scad atat de mult, un semineu electric poate ajuta insa foarte mult la economisire, prin incalzirea stricta a unei/unor anumite camere. Semineul poate asigura astfel un plus de confort pentru dormitor sau camera de zi, fara a mai fi nevoie de utilizarea centralei termice. Sistemul poate fi folosit pentru a asigura confortul intr-o seara ceva mai racoroasa. In plus, intrucat poate fi mutat usor dintr-o camera in alta, acesta poate incalzi mai multe camere diferite.

semineu electric

Cum functioneaza un semineu electric

Un semineu electric este un sistem ce se monteaza foarte usor in orice camera, prin simpla conectare la o priza. Acesta este dotat de obicei cu o aeroterma cu termostat si se incalzeste rapid, degajand caldura. Puterea de acoperire a fiecarui semineu difera de la un model la altul. E foarte important ca in cazul in care ne intereseaza in principal functia de incalzire, sa ne asiguram ca alegem cu un nivel BTU si W care sa faca fata dimensiunilor camerei in care urmeaza sa fie asezat.

Atractivitatea unui semineu electric consta in faptul ca nu doar ca ofera un mediu mai placut, dar arata si foarte bine. In momentul de fata, aceste sisteme redau foarte fidel focul in 3D si au efecte sonore care imita perfect arderea si mocnirea. De asemenea, multe seminee redau nu doar jocuri de flacari, dar si lemnele si carbunii incinsi. Asemanarea cu realitatea este izbitoare.

Jocul de flacari 3D si incalzirea functioneaza separat si autonom, asa ca putem folosi semineul chiar si pe timp de vara, in scop decorativ.

In concluzie, aceste seminee electrice sunt o dovada foarte clara asupra nivelului inalt la care a ajuns tehnologia in acest moment. Un astfel de sistem nu reprezinta o sursa principala de caldura, dar creste in schimb considerabil confortul si creeaza un ambient foarte placut. Intrucat se instaleaza foarte usor, semineul poate fi chiar si mutat dintr-o camera in alta pe parcursul diferitelor anotimpuri. Nimic nu este mai relaxant decat o seara alaturi de cei dragi in fata semineului!

One thought on “Incalzirea oferita de seminee electrice

  1. Sunt superbe, chiar doar pentru atmosfera care o degaja un astfel de semineu si e suner fain sa ai unul. Mie mi-ar prinde bine, cu ce e la calorifere si cu un semineu din asta mi-ar fi perfect . Visez, asa-i ??? Dar din cate stiu de la eMag poate fi luat si in rate….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Subcribe to my feed Google+ Plus Follow on Twitter Like On Facebook Pinterest

Latest

f5auto.ro Cum mi-am găsit magazinul preferat de piese auto
oferta reducere blender nutrition mixer Profita la maxim de nutrientii din fructe si legume cu Nutrition Mixer!
anthurium floare Anthurium, o floare pretentioasa dar frumoasa
bucatarie restaurant- Regula de aur pentru o igienă de nota 10 în restaurantul tău – Folosește dezinfectanți de calitate!
ceai de ghimbir De unde mi-am cumparat cel mai bun ceai de ghimbir

Ieftinici