10 magazine cu încălțăminte ieftină din piele naturală

Cam gata cu sezonul pantofilor din materiale textile! Chit că vremea și vremurile din România nu mai sunt cele de odinioară, că nu mai plouă și nu mai este atât de frig toamna, ca acum 20 de ani, tot cred că, odată cu diminețile și serile mai reci, cu lăsarea brumei, locul pantofilor de vară trebuie luați de alții, care să ne protejeze mai bine de vânt, umezeală, frig. Și ce ar putea merge mai bine decât pantofii din piele?

Pielea naturală este mai rezistentă, își păstrează forma și calitățile mai bine, asigură un grad ridicat de confort, protejează perfect picioarele, împiedică apariția mirosului neplăcut. Ai toate motivele să alegi pantofi confecționați din acest material. Mai ales că, dacă știi unde să cauți, poți avea parte de pantofi din piele naturală cam la același preț cu cei din piele ecologică. De aceea, azi vin pentru tine cu o listă a magazinelor online în care poți găsi încălțăminte ieftină din piele naturală.

magazine cu încălțăminte ieftină din piele naturală

Depurtat.ro – magazin din care chiar mi-am cumpărat și eu două perechi de balerini pe care i-am purtat vreo doi ani, dar și niște ghete pe care încă le am. Este unul dintre siteurile cu cele mai bune prețuri la tot ce înseamnă încălțăminte din piele, fie că vorbim de balerini, ghete, cizme, pantofi cu tot, bocanci, sneakerși, sandale sau botine. Taxa de transport, 13 lei sau gratuit, la peste 190 de lei cheltuiți.

Zappatos.ro – de aici recunosc ca nu am cumpărat până acum, nu pot baga mâna în foc pentru calitate, dar au niște modele absolut superbe, pe care nu le-am mai văzut în altă parte, niște combinații geniale de culori, care nu costă mai mult de 200 de lei la reducere. Prețurile lor la produsele din piele naturală încep de pe la 99 de lei. Merită văzute.

Born2be – un site genial pe care eu l-am descoperit căutând haine măsuri mari, dar pe care găsiți o sumedenie de produse din categoriile îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, de damă, bărbătești sau pentru copii. Mergeți la secțiunea dorită, femei, bărbați sau copii, la încălțăminte, filtrați să vă arate doar modelele din piele și vă bucurați de pantofi de calitate la prețuri începând de la 150 de lei. Mereu au coduri generoase de reducere pentru membrii clubului și calitatea de membru nu vă costă nimic în plus.

Otter – un magazin pentru care garantez că vinde încălțăminte din piele naturală de calitate este Otter. Foarte des mi-am cumpărat produse de la ei de-a lungul anilor, atât din magazinele fizice, cât mai ales din online, locul unde este mult mai ușor să prinzi ofertele bombă. În magazinele fizice e tare greu cu măsurile, care nu prea se găsesc. Pe eshop e mult mai simplu. O să vedeți și pe site că multe dintre modele lor de încălțăminte, dar mai ales reducerile, sunt rezervate strict pentru achizițiile online.

Tezyo.ro – un al cincilea magazin pe care trebuie să ți-l notezi dacă ești în căutare de încălțăminte ieftină din piele naturală. Aici găsești inclusiv produse de brand din piele naturală, la prețuri super mici pentru că mai mereu au oferte, chiar și cu 50% reducere. Marca Otter este cea mai vândută și mai apreciată.

Reverse.ro – nu are foarte multe modele de încălțăminte, dar cele din portofoliu sunt destul de frumoase, la prețuri decente, pornind tot de pe la 150 de lei, iar marele avantaj este că aproape orice pereche ai ochi de la ei, o găsești disponibilă pe mai multe culori. Pielea roz, galbenă, turcoaz, portocalie, verde este mai greu de găsit. Nu și aici.

ePantofi – tot cu multă încălțăminte ieftină din piele naturală avem de-a face și aici. Prețurile la balerini pornesc de la 90 de lei. Piele! Mocasini din piele, la 120 de lei. Botine din piele chiar și la 130 de lei. Ghete și cizme, începând de pe la 150 de lei. Numai timp să ai, să cauți, pentru că sunt mii de produse. La abonarea la newsletter primiți și un cod de reducere de 40 de lei valabil la prima comandă.

Urban Shoes – aici trebuie să intri dacă ești în căutarea unui site exclusiv cu produse din piele. Sunt piese puțin mai scumpe decât pe celelalte site-uri mai sus menționate, dar și modelele sunt deosebite. Nu vă imaginați prețuri colosale. La 250 de lei cizme și ghete 100% din piele naturală, și la cât de frumoase sunt, cred că încă putem vorbi despre încălțăminte ieftină din piele naturală.

Kalapod – pe domnul Kalapod îl știu de ani zile, dar n-ar fost printre preferatele mele. Când mi-am luat primele încălțări, pe la începuturile sale, am fost dezamăgită de calitatea produselor. I-am evitat o lungă perioadă de timp, apoi soarta a făcut să găsesc DOAR la ei o pereche de balerini care-mi plăceau mie tare mult. Din piele naturală. Am zis să risc și bine am făcut. Se pare că pe partea de încălțăminte din piele lucrurile stau mult mai bine. Prețurile sigur nu vor dezamăgi. Aici primești un cupon de reducere de 10% dacă te abonezi la newsletter.

Incaltamintelamoda.ro – dacă vrei încălțăminte ieftină din piele naturală 100% produsă în România. Au puține produse în portofoliu (mai multe pentru bărbați), dar sunt de o calitate incontestabilă. Noi am luat de aici o pereche de pantofi eleganți, de ocazie, pentru bărbați. Foarte confortabil calapodul!

One Comment