1001 cosmetice și reduceri cât nu poți duce

La întrebarea Câte cosmetice ai în casă? toate femeile răspund în cor: Nu suficiente. Și 1001 produse de-am avea, tot ne-ar mai trebui 2-3. Dar cine are atâtea produse oare? Magazinul online 1001cosmetice.ro, normal. Și, dacă nu mă credeți pe cuvânt, sunteți invitatele mele să le numărați. Oricum n-o să reușiți și vă spun și de ce. Treaba în sine nu e grea pentru că produsele sunt puse pe categorii și ar fi simplu de numărat, dacă nu v-ar distrage atenția de la numărătoare reducerile de pe site.

Nici nu apuci să numeri zece produse, că sigur își iese în cale unul pe care tu îl cumperi la un preț și aici e cu 20-30% mai ieftin. Nu că asta ar fi procentul maxim de reducere.  Am găsit inclusiv produse cu discount de 80% față de prețul din alte magazine. Ai tot ce vrei și ce nu vrei pe site-ul ăsta:

  • produse pentru păr (șampoane, măști, balsamuri, tratamente, produse de styling, vopsea de păr, accesorii și aparatură, )
  • produse pentru corp (geluri de duș, creme, produse anticelulitice, produse pentru îngrijirea mâinilor și a picioarelor, produse pentru igiena intimă),
  • produse pentru îngrijirea tuturor tipurilor de ten (creme, măști, produse demachiante, loțiuni tonice)
  • parfumuri pentru femei și bărbați, deodorante spray și stick)
  • produse pentru îngrijirea unghiilor (lacuri de unghii, tratamente și accesorii)

Vezi aici cele mai mari reduceri de pe 1001cosmetice.ro

  • produse pentru makeup (truse complete, palete de farduri, rujuri, glossuri, farduri, fonduri de ten, baze pentru machiaj, corectoare, anticearcăne, mascara, tușuri, eyelinere, pudre, gene false și tot felul de accesorii de care noi femeile avem nevoie)
  • produse pentru depilare
  • produse de îngrijire și parfumuri pentru copii
  • produse pentru igiena orală
  • produse pentru plajă
  • produse pentru curățenie (de-astea nu au multe că oamenii au intuit că după atâta cosmetice nu ne mai rămâne și timp de șmotru 🙂 )

Acum mai ai curaj să le numeri? Eu zic că mai bine mă crezi pe mine pe cuvânt și nu mai pierzi timp cu prostiile că ai atâtea pagini de parcurs pentru a-ți  găsi produsele preferate la preț redus.

reduceri cosmetice

Nu contează că-ți plac produsele cosmetice mai ieftine sau cele de la firmele renumite. Au produse de la foarte multe branduri. N-am înnebunit să le enumăr eu pe toate. Le amintesc pe cele mai cunoscute: Astor, AVON, Battiste, Bourjois, Catrice, Clear, Colgate, Cosmetic Plant, Dove, Elmiplant, Essence, Farmec, Fa, Farmasi, Gabrini, Garnier, Gerovital, Lancome, Loncolor, Londa, L’Oreal, Max Factor, Miss Sporty, Nivea, OPI, Revlon, Rexona, Syoss.

Eu garantez că o să vă placă prețurile și o să vă îndrăgostiți de magazinul ăsta și datorită reducerilor, dar și pentru că oferă transport și prin Poșta Română, ceea ce multe magazine nu fac. Prin Poșta Română transportul costă doar 7 RON și, la comenzile mai mari de 100 RON, este gratuit. Ba chiar au și o secțiune specială cu produse care au transport gratuit. O găsiți AICI.

Eu știu așa: dacă cineva zice cosmetice, nu am cine știe ce reacție. Dacă zice cosmetice la preț redus deja am un rânjet până la urechi și am fantezii cu mine punând produs peste produs până fac un coș de cumpărături cât o zi post. Și tu ai fantezii de genul ăsta? Hai pe 1001cosmetice.ro să ni le îndeplinim! Să vedem cine găsește reducerile mai mari 😀 .

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *