14 de idei de costume de Halloween pentru copii

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar copiii sunt entuziasmați să se costumeze și să se distreze în această noapte misterioasă. Fie că organizați ceva în cartier sau au pregătit o serbare de Halloween la grădiniță sau școală, costumul este esențial. Dacă încă nu aveți idei pentru costumele micuților, nu vă faceți griji! Avem pentru voi o listă cu 14 sugestii de costume de Halloween pentru copii, indiferent de vârstă.

idei de costume de Halloween pentru copii
 • Vampirul adorabil: Transformați-vă copilul într-un vampir simpatic cu o cămașă neagră, un guler cu dantelă albă și o pelerină. Nu uitați de niște colțișori falși și o față palidă. Uite aici un costum ieftin de vampir pentru băieți. Pentru fete, merge de minune acest model costum vampiriță.
 • Clovnul vesel: Un costum de clovn poate aduce un zâmbet pe chipul copilului în noaptea de Halloween. Alegeți haine colorate, o perucă bufantă și nu uitați de nasul roșu! Pe acest site găsiți costume de Halooween pentru copii, de clovn, atât pentru fete, cât și pentru băieți.
idei de costume de Halloween pentru copii costum de clov copii, costum fantoma copii, costum dinozaur copii
 • Fantoma misterioasă: Un clasic între costumele de Halloween, costumul de fantomă poate fi repede realizată cu o pânză albă și niște ochișori negri desenați pe ea. Adăugați un lanț sau o cătușă pentru un efect și mai înfricoșător. Dacă nu vă pricepeți, recomand acest model pentru cei foarte mici.
 • Dinozaurul înfiorător: Transformați-vă copilul într-un dinozaur temut cu acest costum de dinozaur plin de solzi și o mască de dinozaur. Va fi gata să cucerească era preistorică în ziua de Halloween
 • Supereroul curajos: Transformați-vă copilul într-un supererou cu costumele preferate, cum ar fi costum Spiderman, costum Batman sau costum Wonder Woman pentru copii. Lasă-l să se simtă puternic și invincibil în noaptea de Halloween.
idei de costume de Halloween pentru copii costum Batman, costum Spiderman copii, costum Wonder Woman fete, costum pisca neagra
 • Pisica neagră: Un costum de pisică neagră pentru copii, în genul acesta, este întotdeauna o alegere populară. Cu o pereche de urechi moi și o coadă pufăcioasă, fix ca cele din poză, veți avea o pisicuță adorabilă în casa voastră.
costume de Halloween pentru copii, costum dracusor, costum vrajitoare, costum astronaut
 • Astronautul curajos: Transformați-vă copilul într-un explorator spațial cu un costum de astronaut. Un costum în alb și argintiu, împreună cu un căști și niște butoane luminoase, îl vor face să se simtă ca un erou intergalactic.
 • Vrăjitoarea fascinantă: Pentru fetițele pasionate de vrăjitorie și magie, un astfel de costum de vrăjitoare este alegerea perfectă. O rochie neagră, pălărie și un băț magic vor crea un look misterios și înfricoșător.
 • Regele medieval: Îmbracă-ți copilul într-un costum de rege, cu o tunică lungă și o coroană sclipitoare. Va fi o adevărată încântare să se simtă ca un adevărat rege cu această ocazie. Este una dintre cele mai apreciate idei de costume de Halloween pentru copii.
 • Cowboy-ul sălbatic: Dacă micuțul vostru iubește să se joace de-a cowboy-ul, Halloween-ul este momentul perfect pentru a-l transforma într-un călăreț al Vestului Sălbatic. Adăugați o pălărie de cowboy și o pereche de știfturi și va fi pregătit pentru o aventură în sălbăticie. Ce ziceți de acest costum de cowboy?
idei de costume de Halloween pentru copii , costum de cowboy copii, costum de rege copii, costum doctor copii, costum viking copii
 • Doctorul descurcăreț: Transformați-vă copilul într-un mic doctor salvator cu un costum alb și o stetoscop. Va fi gata să salveze lumea de orice boală imaginară în noaptea de Halloween. Vezi aici costume doctor copii ieftine!
 • Vikingul curajos: Transformați copilul vostru într-un viking puternic cu un costum de haine din piele, un coif cu coarne și un topor de pluș. Va fi gata să părăsească țărmurile cunoscute pentru a descoperi noi teritorii imaginare. Cam așa ceva!

Indiferent de costumul pe care îl alegeți, asigurați-vă că este confortabil și sigur pentru copilul vostru. Nu uitați să adăugați o notă de creativitate și să vă bucurați de distracția din noaptea de Halloween! Sunt curioasă spre care dintre aceste idei de costume de Halloween pentru copii înclină cei mici și ce ar prefera părinții să aleagă.