3 genți din piele pe care mi le doresc

Eu nu sunt genul de femeie care are foarte multe genți. Le-am numărat ieri. Sunt 9 la număr. Dintre ele, doar două sunt din piele. Am analizat puțin situația, mi-am stors creierașul ca să îmi aduc aminte când le-am cumpărat și de câte ori le-am purtat, am apreciat aspectul lor care încă este foarte fain, și am ajuns la concluzia că mai vreau astfel de genți. Oricum nu îmi cumpăr eu prea multe, măcar cele pe care le am să fie de calitate și să mă țină mult. Plus că, într-un fel ești privit când porți o geantă ieftină din PVC și în alt fel când afișezi o geantă din piele naturală. Materialele pe care le alegem spun multe despre respectul față de noi însene, chiar mai multe decât ar trebui.

Prin urmare, mi-am făcut un top 3 genți din piele care îmi plac și pe care plănuiesc să mi le cumpăr în perioada următoare.

1. Geanta cu franjuri din piele întoarsă

geanta-lorelai-piele-intoarsa-bleumarin

Toată vara am poftit la o astfel de geantă și, deși este foarte posibil să nu se mai poarte franjurile și anul viitor, faptul că e din piele îmi dă încredere că voi putea afișa această geantă fără a părea ridicolă. Inițial ochisem varianta neagră dar mi-am dat seama că am destule alte genți negre și am ales varianta bleumarin care va da foarte bine purtată la blugi. 

2. Geanta tip rucsac

genți din piele rucsac

Nu am nici o astfel de geantă momentan și îmi place mult, și ca aspect, și cred că se și potrivește stilului meu casual. Mai mult decât atâta, o consider și foarte modernă și comod de purtat. În liceu, când toate colegele mele trecuseră la genți de umăr, eu continuam să port rucsacul pentru că mi se părea mai ușor de cărat. Este simplă dar în nici un caz banală și este mai mult decât încăpătoare, potrivită pentru cineva ca mine, care obișnuiește să care de toate în geantă. 

3. Gentuța pentru plimbare

gentuta-maya-din-piele-neagra

Mai ies și eu câteodată la plimbare, prin parc, și atunci simt nevoia să port o geantă micuță care să nu atârne prea greu pe umăr. Pentru astfel de ocazii aș alege genul acesta de gentuță, tot din piele, cu baretă lungă. Am ales un model simplu pentru a o putea asorta cu ușurință la diverse hăinuțe și pantofi. Mai am o astfel de gentuță dar aceea este mult prea sport pentru a o putea purta vară, de exemplu, la sandale. 

Ar mai fi una, o geantă cu imprimeu floral dar pe aceea nu am trecut-o pe lista scurtă pentru că am timp până la primăvară să mi-o cumpăr, acela fiind un model potrivit mai degrabă sezonului cald. Momentan rămân la aceste 3 modele și sper să mi le cumpăr până la finalul acestui an. Este drept că gențile din piele sunt mai scumpe, dar își merită prețul pentru că rezistă mai bine în timp. Decât să fiu snoabă și să dau 200-300 de lei pe o geantă din imitație care are etichetă de la nu știu ce brand, mai bine investesc acei bani într-una din piele naturală.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *