3 produse noi de pe Dresslily – sneakerși, pulover cu broderie și bluză asimetrică

Pe la sfârșitul lunii octombrie vă anunțam aici că am plasat o comandă nouă pe Dresslily. Produsele au ajuns deja de aproape 2 săptămâni, așa că între timp le-am și spălat (bluzele) și am trecut la probat și pozat, spre disperarea celor care nu suportă poze cu grase. Chiar mă bucur că vă stresează prezența mea!

comanda romania dresslily

Primul dintre produsele comandate este bluza asimetrică alb-negru-roșu. Mie mi-a plăcut mult cum arată în poze, dar pe mine știu că nu dă bine deloc. Nu mă avantajează din niciun punct de vedere. Păcat! Materialul chiar îmi plăcea, fiind ușor, elastic și foarte plăcut la atingere (mie mi se pare că are și bumbac în compoziție).

bluza asimetrica marime mare

Pentru cei care căutați haine măsuri mari și nu știți dacă se potrivesc măsurile de pe Dresslily, vă pot confirma că, dacă vă luați după tabel, nu aveți cum să dați greș. Măsura 5XL, pe care am luat-o eu, se potrivește pentru 54, chiar 56 la talie, dar atenție la mâneci! Bluza asta stă foarte strânsă pe mâinile mele groase. Puteți vedea măsurile disponibile și prețul AICI! Vestea bună este că nu iese la spălat.

tinuta all black

Puloverul cu broderie pe mâneci îmi place foarte mult, mă simt bine în el și va rămâne în garderoba mea pentru că îmi place cum pică pe corp. Este subțirel, ca de toamnă (pentru cei mai friguroși). Decupajele de pe umeri sunt suficiente cât să arate mișto, dar nu atât de mari cât să mă simt penibil purtându-l.

pulover cu maneci evazate, broderie si umeri decupati

Mânecile evazate cu detaliile acelea brodate îmi plac și ele foarte mult.  Materialul mi s-a părut mai plin în poze. Este destul de subțire, dar bunicel (combinație de poliester și bumbac), numai să nu-l spălați la temperaturi înalte și programe agresive pentru că sigur se lăbărțează. Eu am preferat să-l spăl la mâna și s-a comportat ok. Și aici am luat tot măsura 5XL. Detalii despre preț AICI.

tinuta haine masuri mari dresslily

Sneakerșii mi-i doream de mult timp, dar nu avusesem curajul să-i comand pentru că îmi păreau înguști și eu am piciorul lat. Sunt perfecți. O altă temere de-a mea era să nu se lase talpa. Se întâmplă frecvent la noi, ăștia grași, ca încălțămintea de genul acesta, cu platformă interioară, să nu ne țină. Nici din punctul ăsta de vedere nu am fost dezamăgită.

pantofi cu platforma interioara

Combinația de imprimeu leopard cu negru și roșu m-a atras ca un magnet și arată la fel de bine și în realitate. Din punct de vedere al măsurii, eu port 39 la adidași și 40 la pantofi. Am fost inspirată să aleg 40 la acest model. 39 mi-ar fi fost mic. Îi poți admira AICI, unde vei găsi și varianta simplă alb-negru.

sneakers rosu si negru cu imprimeu leoprard

Dacă vă place ceva de la ei de pe site, să știți că Dresslily oferă transport gratuit și coletele ajung prin poșta română deci nu veți avea probleme cu plata comisioanelor uriașe de la DHL.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *