3 site-uri care oferă reduceri pentru studenți la produse IT&C(laptop, tabletă, calculator, imprimanta, componente)

Anul universitar 2017-2018 nu va mai întârzia mult. Dacă urmează să începi facultatea anul acesta sau doar continui ce ai început în anii trecuți, foarte probabil vei avea nevoie de un laptop sau un calculator care să te ajute să treci cu brio peste toate task-urile și temele primite. Calculatorul este cel care îți va permite accesul la minunata lume web, la prietenul Google și toate cunoștințele lui. Te va ajuta să aduni rapid materiale pentru seminarii, vei putea comanda cărți mai ieftin sau chiar le vei putea citi online. Îți va fi alături când vei avea de făcut proiecte. Și ce faci dacă nu ai deja un laptop sau un calculator? Îți cumperi unul. Mai rămâne problema banilor pentru că știm cu toții că produsele IT&C nu au chiar cele mai accesibile prețuri.

Poate îți va prinde bine să afli că există magazine online care vând calculatoare, laptopuri, tablete și componente PC cu reduceri pentru studenți.

Primul este acesta. Au în portofoliul de produse atât laptopuri second hand și refurbished, cât și laptopuri noi. Oricum ar fi, ai garanție minim 12 luni, chiar și la cele second hand, deci ești acoperit din punctul acesta de vedere. Ba chiar au pe stoc și electrocasnice mici de care ai putea avea nevoie în noua ta viață în cămin sau în chirie. Tot ce trebuie să faci pentru a cumpăra de la ei, cu o reducere 10% acordată special studenților, este să te prezinți la magazin cu carnetul de student sau elev (și elevii beneficiază de ofertă) vizat pe anul în curs.

Vezi aici mai multe detalii despre program!

Al doilea magazin este cel de aici. La ei treaba este puțin mai complicată pentru că se pare că pot beneficia de reducerea de 10% doar studenții posesori de StudCard, un card pe care-l pot obține doar studenții din centrele universitare Cluj și Iași. Poate aveți totuși un prieten student într-unul din cele 2 orașe și vă ajută el să cumpărați produsul dorit. Pe evocomputers găsiți și produse noi, dar predominante sunt cele resigilate. Au garanție și de multe ori de aici poți cumpăra modele de laptopuri foarte performante la prețuri incredibil de mici.

calculatoare si laptopuri la reduceri pentru studenți
Click pe foto pentru detalii!

Al treilea magazin este cel care-mi place mie cel mai mult, poate și pentru că are o gamă mai diversă de produse. Vorbesc despre acest site. Interesant este faptul că la ei reducerea nu este exclusiv pentru studenți, ci pentru toți tinerii de până în 24 de ani.

reduceri studenti laptopuri
Click pe foto pentru detalii!

Pur și simplu trebuie să prezinți buletinul sau certificatul de naștere, care să ateste că nu ai peste 24 de ani, și ai reducere garantată de 10% la orice produs din orice categorie (calculatoare, laptopuri, imprimante, componente calculatoare sau laptopuri, UPS-uri, accesorii și chiar produse software). Dacă vrei să comanzi online, trebuie doar să ai grijă să menționezi că te încadrezi în această categorie de vârstă și să trimiți agentului o copie de pe actul doveditor. Produsele lor sunt produse refurbished și au și un program rabla pentru calculatoare sau rabla IT in cadrul căruia ai discount la produse dacă aduci la schimb produsul vechi care nu mai funcționează.

rabla it rabla pentru calculatoare
Click pe foto pentru detalii!

Dacă nu știi care este diferența dintre un laptop refurbished și unul second hand, poți afla de aici. Nu sunt DELOC sinonime cele 2 cuvinte!

Toate cele 3 magazine oferă posibilitatea de plată în rate(ceea ce este ideal pentru un student) și se ocupă și de service și garanție pentru produsele vândute. Partea proastă este că nu puteți cumula reducerea de 10% pentru studenți cu alte oferte și reduceri.

Sper să-ți fie de folos aceste informații și să găsești produsul de care ai nevoie pe unul din aceste site-uri care oferă reduceri pentru studenți.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *