4 modele de rochii potrivite dacă ești scundă

Dumnezeu nu ne-a creat pe toți egali deloc. Unul e mai gras și cu ochii verzi. Altul e slab și are ochi căprui. Unele au sâni mai mari, altele mai mici. La fel și când e vorba de înălțime: avem persoane de înălțime medie, avem persoane minione și persoane cărora le-a uitat Dumnezeu măsura. Evident că, dacă ai o statură medie, e cel mai ușor să-ți găsești rochii potrivite, haine de orice fel, în general. Dar ce faci dacă ești foarte înaltă sau foarte scundă? Îți faci foarte bine temele ca să vezi ce te avantajează și ce nu-ți vine bine. Fetele scunde, sunteți pe recepție? Vouă mă adresez astăzi. Am 4 sugestii care vă vor prinde bine data viitoare când veți vrea să vă cumpărați o rochie.

Rochia bodycon

Genul acesta de rochie mulată se potrivește foarte bine fetelor minione și aveți și de unde alege. În timpul zilei o puteți purta cu pantofi casual cu toc mai comod, iar la petreceri o puteți asorta cu pantofi stiletto sau platforme. Anul acesta merg în continuare foarte bine rochiile cu umerii goi, deci puteți foarte bine alege una din rochiile de mai jos, bodycon cu umerii goi. Click pe sexy bodycon dresses pentru mai multe rochii de acest tip!

rochii bodycon

Rochia High-Low

Vorbim aici despre rochii de tipul celor pe care le vedeți în poza de mai jos, mai scurte în partea din față și mai lungi la spate. Alungesc destul de frumos silueta și de aceea sunt potrivite pentru persoanele mai scunde. Condiția este ca partea din față să fie deasupra genunchiului. Un efect și mai frumos ar avea o rochie care să aibă talia mai înaltă, pentru că face picioarele să pară mai lungi.

rochii high-low
Get more high low dresses!

Rochia scurtă

Rochițele scurte nu trebuie să lipsească din garderoba dacă ești mică de înălțime. Lasă picioarele la vedere din același motiv pe care îl precizam mai sus – vei părea mai înaltă. O rochie peste genunchi te-ar arăta și mai mică de statură, ceea ce sigur nu vrei. Dacă vorbim de rochii de vară, pentru un rezultat și mai bun apelează la rochii cu bretele subțiri, în genul acestor rochii negre de mai jos.

Rochia cu dungi verticale

Materialele imprimate cu dungi verticale sunt foarte folosite pentru hainele plus size pentru că alungesc optic silueta și te fac să pari mai slabă. Probabil că tu nu ai nevoie să pari mai slabă, dar vrei să pari cu câțiva centimetri mai înaltă, așa că dungile verticale sunt foarte potrivite și te vor ajuta în acest sens. Își plac rochiile astea albastre cu dungi verticale? Eu zic că sunt forte moderne. Mai sunt și altele ca ele. Le poți vedea cu un click pe blue dresses here.

rochii cu dungi verticale

Sau, și mai simplu, dacă-ți place vreunul din modelele ilustrate în imaginile de mai sus, intra pe Zaful, la categoria rochii și îl găsești acolo. Au câteva oferte foarte tentate de care sigur vei vrea să profiți. Și asta nu este tot. Zaful este printre puținele site-uri care oferă transport gratuit internațional la comenzi cu o valoare destul de mică. Ai comandat produse de 30$, nu plătești nimic pentru transport.

Dacă vreți să cumpărați rochii pentru vară de pe acest site, eu vă sfătuiesc să vă grăbiți din două motive: stocurile se epuizează rapid și durează și destul de mult (peste o lună, de obicei) până ajunge comanda la voi, din cauza Poștei Române care se mișcă cu viteza melcului operat la genunchi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *