4 piese vestimentare pe care vreau sa mi le cumpăr pentru vară

Dacă tot am început să fac publică lista mea de dorințe, de pe celălalt blog al meu, de ce să nu o continui și aici. A început să-mi placă să vă arăt care-s lucrurile care-mi plac, în ideea că poate vor suferi și alții alături de mine. Păi de ce numai eu? De data asta am pe lista vreo 3 topuri de vară și un costum de baie. Nu vă speriați! Costumul de baie nu e pentru mine, ca știți că eu refuz să mă dezbrac în public!

Cum nu am bani să mi le cumpăr pe toate, chit că au prețuri mici pe Rosegal și transportul ăla gratuit despre care tot trâmbițez, aș fi curioasă ce m-ați sfătui voi să pun prima dată în coș din cele 4 produse de mai jos.

Bluza albă cu imprimeu floral

Seamănă cu imprimeul rochiei din celălalt articol pe care vi l-am arătat mai sus. Albul este perfect pentru vară pentru că nu atrage căldura, iar imprimeul ăla floral mi se pare mai mult decât frumos. Are decolteu frumos în V și mâneci ample. Talia este marcată printr-un cordon care se leagă în partea din față. O găsiți la secțiunea rosegal peplum top

bluza alba cu imprimeu floral

Bluza albă cu mâneci clopot

De obicei nu prea trag la alb, dar când îmi place croiala și imprimeul unui articol vestimentar în aceasta non-culoare, nu spun NU. Este o bluză cu o croială simplă și cu același decolteu în V care alungește optic. Imprimeul tot floral, așezat pe o singură parte. Ai putea să-l iei drept tricou, dacă nu ar avea mânecile acelea clopot care dau un aer foarte romantic, feminin, delicat. Click pe more pentru a vedea măsurile disponibile!

bluza de vara cu imprimeu floral si maneci clopot

Tricou tunică cu un umăr gol

Altă noutate în cazul meu o reprezintă faptul că au început să-mi placă articolele cu umerii goi. Printre ele am găsit și acest tricou tunică negru. Lasă un umăr gol, dar are ambele mâneci. E un model destul de simpatic, mai ales că are și modelul acesta cu inimă roșie. Din ce văd eu cred că e o suprapunere de materiale acolo și cel de deasupra este tăiat pentru a crea modelul roșu, adică nu e vorbim de un desen.

tricou tunica cu un umar gol

Costum de baie din două piese cu slip cu talia înaltă

Mi-a cerut mătuși-mea să-i cumpăr și eu un costum de baie pentru concediul din luna august, mi-a zis cum ar vrea să fie și eu l-am ales pe ăsta pentru că știu că nici ei nu îi priesc aparițiile în ținute sumare, deși nu are mai mult de 80 de kg. Slipul are talie înaltă, sutienul este și el cupă întreagă (dublat la interior) și cred că oferă o bună susținere, iar imprimeul este vesel, deși costumul în sine este negru. Puteți afla mai mult detalii despre el dând click pe linkul de sub poză.

costum de baie cu slip talie inalta
Buy Now!

În afară de costumul de baie, celelalte 3 piese mi le-aș dori pentru mine, dar nu știu la care să mă arunc prima dată. Mă ajutați voi? Care vi se pare mai frumoasă, mai potrivită pentru vară și cu un preț mai bun? 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *