5 avantaje ale consumului de whiskey pentru sănătate

Cu toate că alcoolul consumat în exces dăunează sănătății, există și băuturi care, consumate cu moderație și cu frecvență redusă… sau mai bine zis, cu înțelepciune, pot aduce beneficii, nu doar delectare. Una dintre băuturile alcoolice din această categorie este whiskey-ul. Despre avantajele sale asupra sănătății, au ales să ne povestească specialiștii magazinului online băuturi.ro, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice și non-alcoolice din România.

Whiskey-ul ține departe kilogramele și este bun pentru diabetici

Whiskey-ul conține puțin zahăr, ceea ce îl face bun de consumat pentru persoanele care sunt la regim, au diabet sau țin la siluetă.

Whiskey-ul ajută inima

Pe lângă conținutul redus de zahăr, acesta conține și puține grăsimi saturate, consumul lui ajutând la creșterea HDL, cunoscut a fi “colesterolul bun”. O altă băutură alcoolică ce poate preveni bolile de inimă este berea neagră, și ea conținând aceleași grăsimi saturate.

Whiskey-ul stimulează circulația sângelui

Datorită faptului că nu conține grăsimi dăunătoare, această băutură reduce cantitatea de colesterol din organism și chiar șansele producerii unui accident vascular cerebral. Mai mult, stimulează circulația sanguină.

Whiskey-ul favorizează digestia

Consumat după masă, acesta contribuie la relaxarea corpului în urma consumului de produse mai “grele”.

Whiskey-ul contribuie la lupta împotriva bolilor

Fiind bogat în antioxidanți și nutrienți, whiskey-ul ajută sistemul imunitar și contribuie la prevenirea degenerării celulare.

Desigur, ne putem bucura de toate aceste beneficii doar dacă consumăm responsabil whiskey: moderat, asociat unei mese și neaapărat unul de calitate.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *