5 elemente cheie în organizarea unei seri romantice de Valentine’s Day

Articolul de astăzi este pentru domni. Nu că am eu ceva cu ei, dar doamnele e clar că nu duc lipsă de romantism. Pentru ele, romantismul e fix ca o bere rece pentru un bărbat, într-o după-amiază de vară. E obligatoriu și orgasmic în același timp. Voi, bărbații, în schimb, ori n-aveți pic de imaginație și inclinație către romantism, ori nu v-au forțat iubitele sau soțiile să urmăriți vreodată un film mai siropos, din care să luați notițe, ori le-ați luat și le-ați făcut pierdute ca să nu riscați să dea romantismul peste voi.

Ei bine, am o veste proastă pentru voi: de Valentine’s Day nu se poate fără romantism. Doar n-au insistat degeaba femeile să importe această sărbătoare! De ziua lor poate scăpați cu un buchet de flori și o brățară. De Crăciun, la fel. De 1 martie și 8 martie tot flori, tot cadouri, chestii elementare. Dar, de Valentine’s Day, nu aveți nici o scuză să nu organizați o seară romantică.

Unii aleg cine la restaurante de lux, alții variante mai ieftine, dar tot pline de romantism. Nu există șanse de scăpare. Bine, poți s-o duci la un meci de fotbal sau s-o pui să sărbătorească făcându-ți sarmale. NU garantez, însă, că mai apuci următoarea zi a îndrăgostiților. Prin urmare, mai bine te pregătești cu tot ce trebuie și mai trăiești un an. Câteva ore de romantism sigur nu pot ucide. Ba, ca să-ți fie mai ușor, te ajut și cu un plan de organizare a unei seri romantice ca de film, cam cum visează orice femeie să aibă. Iată care sunt piesele cheie în acest plan de atac romantic.

1. Atmosfera de Valentine’s Day

petale de trandafiriCe contează că nu ai bani de o noapte de cazare la nu știu ce hotel luxos? Pui aspiratorul în dormitor și-n sufragerie, arunci o față de masă pe masa pliabilă, fugi la magazinul din colț și cumperi câteva lumânări (mai multe, să fie și pentru sufragerie și pentru dormitor). Ideal ar fi să fie colorate și parfumate. Pui o lenjerie albă pe pat și, ca să fie și mai de efect, poți să formezi o inimă roșie din petale de trandafiri pe pat. Sigur o să-i placă. Parcă te și văd dându-ți ochii peste cap în ideea că trandafirii sunt prea scumpi ca să-i strici pe așa ceva. Sa-ți dau un sfat. Nu trebuie neapărat să ai o avere sau să o cheltuiești pe toată pe cadouri pentru ca o femeie să știe că o prețuiești. Trebuie doar să o faci să creadă că nimic nu e prea mult pentru ea.

2. Florile

Ți-ai fi zis că ajung petalele alea de trandafiri de pe pat, nu? Greșit. Romantismul fără flori e fix ca shaorma fără maioneză. Nu se leagă. Musai să o aștepți și cu flori. Bine, nu orice fel de flori. Zambile, ghiocei… astea-s pentru 1 martie. Dragostea se măsoară în trandafiri. Cu cât sunt de un roșu mai aprins și mai proaspeți, cu atât sunt semn de dragoste le superlativ.

Mărimea buchetului depinde și de buget, asta e drept. Cine are posibilitate, poate cumpăra un aranjament floral uriaș, eventual în formă de inimă sau de ursuleț.

Cine nu, se rezumă și la un astfel de buchet cu 11 trandafiri roșii aleși pe sprânceană. Doar nu îi cumperi pentru oricine, nu? Ci pentru ea. Trebuie să fie perfecți. Cât de ocupi tu de atmosferă, cei de la buchete.ro dau o fugă până la tine și-ți aduc și buchetul magic pentru seara romantică perfectă. Din 11 trandafiri, doi îi sacrifici pentru inima ta construită din petale și pe restul îi oferi alesei. Atentie! Numai cu cupa în sus.buchet 11 trandafiri roșii Valentine's Day

3. Cadoul

petale de trandafiriCum ce cadou? Flori și atât? Zău așa. Bere fără semințe? No, no, no. Trebuie și cadou de Valentine’s Day. Dacă nici anul ăsta nu te-ai pregătit din timp, salvarea ta vine tot de pe buchete.ro. Oamenii ăștia s-au gândit la toate. Adică, după ce alegi buchetul de flori pe care vrei să i-l oferi, ai și niște sugestii de cadouri pe care le poți comanda împreună cu buchetul. Ce-ar putea să-i înmoaie inima mai tare decât un urs de pluș cu inimioară pe care scrie ”Love”? Nu e inel de logodnă sau colier scump, dar măcar e pufos și cu inimioară.

4. Tratația

sampanie si capsuneNu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac. Să nu uităm că ai așezat și masa din sufragerie! Ai de ales: ori faci un piept de pui cu o salată, ori comanzi o pizza în formă de inimă. La desert, poți să te orientezi spre niște căpșune cu frișcă sau spre un tort de ciocolată (au și din astea pe site-ul cu flori de care vă ziceam mai devreme – le poți vedea și pe pagina lor de Facebook). Flori am bifat, cadou am luat, mâncare am asigurat, oare ce am mai uitat? Ceva de băut. Un vin bun, o șampanie, ceva de sărbătoare, ceva de deschidere, ca să zic așa. Vinul e bun pentru bărbați și dacă-l beau femeile 😛 .

5. Atenția

Bun. Trandafirii și ursulețul de pluș sunt pe drum, patul e așezat, pizza e comandată, șampania e la rece, mai e nevoie de un sigur lucru: de toată atenția ta. După atâta organizare, nu ai voie să caști, să răspunzi la telefon sau să vrei să vezi vreun rezumat al unui meci important. Dacă strici cu vreun detaliu tot romantismul pe care n-am chinuit să-l construim, chiar o să ai parte de meciul vieții tale. Atenția e de bază.

Atenție la flori, să le oferi corect!  Degeaba ai ales niște trandafiri de poveste, dacă îi înfigi codițele lor în ochi.

Atenție la șampanie să fie rece! Nu de alta, dar să mai răcoriți puțin atmosfera că femeile cam iau foc de la atâta romantism.

Atenție la reacții și la ce are de spus!

Soarbe-i cuvintele ca și cum ar fi mai dulci decât șampania!

Admiră-i buzele, fă-i complimente și nu te teme să spui cuvintele scrise pe tricoul ursului de pluș!

Gata, ai notat tot? Acum ești pregătit să-ți dai examenul în materie de organizare a unei seri romantice de vis. Sunt sigură că veți avea un Valentine’s Day de vis, așa cum a vrut ea dintotdeauna și cum nu credeai tu că poți pune la cale. Apropo, dacă se lasă cu urmări, puteți să-i puneți numele Cristina sau Cristian?

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *