5 modele de tricouri albe pentru bărbați pe care le vei adora

Majoritatea bărbaților preferă tricourile în detrimentul cămășilor, în sezonul cald. Foarte multe tricouri frumoase peste tot, dar, din păcate, unele nu sunt alegeri foarte inspirate. Vezi într-o vitrină un tricou, care mai e și la reducere, își spui că e ieftin și merită, iar acasă te trezești că, deși este un model superb, tu nu prea ai la ce să-l asortezi. Pentru a nu mai păți asta, trebuie să fii puțin mai chibzuit când te afli pe raionul cu tricouri bărbați, să știi exact de ce ai nevoie, să nu te mai lași influențat de preț sau aspect. Tricourile albe ar trebui să fie primele în topul preferințelor tale.

Acestea se potrivesc la orice, oricând. Pot fi purtate la pantaloni casual sau sport, indiferent de culoare sau lungime. Cea mai bună alegere este un tricou alb, simplu. Pare banal? Nu neapărat. Sunt foarte multe modele de tricouri albe, unele oversize, altele slim fit, unele cu mâneci foarte scurte și decolteu în V, altele cu decolteu rotund și mânecă 1/2, cu nasturi sau fără, cu buzunare sau fără și așa mai departe. Cu 4-5 piese ieftine cum sunt cele de pe pagina tricouri barbati, ieși din vară.

Iată 5 modele diferite, superbe, spre care te poți orienta! Le poți comanda pe toate de pe www.felamo.com, la super prețuri, cu plata la livrare.

Tricoul mulat

Potrivit celor care au ceva fibră musculară pe abdomen, brațe și spate, acesta este unul dintre cele mai iubite modele de tricouri. El ia perfect forma corpului și dă libertate absolută de mișcare. Plus că pune în valoare rezultate obține în orele de muncă de la sală.

tricou mulat bărbați

Tricoul Polo

Indiferent că porți blugi lungi sau scurți, tricoul polo alb este întotdeauna o bună investiție. Deși oferă confortul unui tricou, prin formă și guler are aerul uni cămăși casual. În funcție de preferințe și valorile indicate de termometru, îl poți purta cu nasturii închiși sau deschiși.

tricou polo alb

Tricoul stil Eminem

Este tricoul acesta alb, lărguț, ceva mai lung, cu mâneci aproximativ 1/2, lărguțe și ele. Eu îi spun tricou Eminem pentru că de acest rapper îmi amintește. Intră în categoria tricouri bărbați lejere, confortabile și foarte la modă.

tricouri bărbați stil Eminem

Tricoul simplu, drept

Este genul de tricou care vine foarte bine pe tipii mai slăbuți, indiferent de statură. Avantajul unui astfel de tricou este că poți pune un sacou peste el și să fii cum trebuie la muncă, iar după-amiază, da sacoul jos și este numai bine îmbrăcat pentru o plimbare cu rolele.

tricou alb simplu

Tricoul stil cămașă-tunică

Inspirat din tunicile indiene, genul asta de tricouri bărbați este tot mai prezent și în magazinele de la noi și pe bună dreptate. Arată grozav, tineresc, cool, dar parcă și ceva mai elegant. Este un hibrid între cămașă și tunică, dar unii îl numesc tricou.

tricou tip cămașă-tunică

Așadar, cine crede că albul este banal și că nu ai prea multe opțiuni, că toate tricourile albe arată la fel, să se mai gândească! Acesta sunt doar cinci exemple. Am mai putea adăuga pe listă tricourile scurte, lărguțe, cu decolteu în V, pe cele albe cu imprimeuri simple, grafice sau cu mesaje, tricourile cu nasturi decorativi, tricouri cu aspect 2 în 1 și lista rămâne deschisă.