5 motive pentru care recomand Megahost.ro celor care sunt în căutare de găzduire

megahost.ro servere dedicate

Tot mai multe prietene de-ale mele, care aveau bloguri gratuite pe blogspot sau wordpress, s-au hotărât în ultima vreme să treacă pe domeniu propriu și hosting plătit. Majoritatea au obosit punând întrebări, pe grupuri, despre firme de hosting mai ieftine dar bune. Fiind la început de drum, resursele financiare sunt limitate și nu-și permiteau să investească sume mari de bani în asta. Unele s-a descurcat deja dar altele încă mai studiază piața. Plus că mai sunt destui cei și cele care încă nu s-au hotărât încă să facă pasul dar sigur o vor face când vor descoperi avantajele de a avea un domeniu plătit și un pachet de găzduire.

Pentru ei și nu numai, am să prezint astăzi una din firmele românești care oferă servicii de hosting, o firmă în care eu am mare încredere și despre care nu am auzit lucruri negative de la cei cărora le-am recomandat-o. Este vorba de Megahost.ro. Și pentru că nu îmi place să fac afirmații și recomandări fără să mi le argumentez, vă prezint și principalele 5 motive pentru care îi consider a fi una dintre cele mai bune opțiuni în materie de găzduire.

Au prețuri și pachete de găzduire pentru orice buzunar și nevoi

Aici își vor găsi pachete de hosting și cei care un blog micuț (prețurile pornesc de la 0.99 €/ lună) dar și cei care au site-uri mari, complexe. Aceștia din urmă pot achiziționa găzduire VPS sau pot miza pe găzduire pe servere dedicate megahost.ro. Nici aici prețurile nu sunt foarte mari comparativ cu ceea ce se oferă în cadrul pachetelor respective. Cu spațiu mai mic sau mai mare, shared sau dedicată, orice tip de găzduire de la ei îți asigură trafic necontorizat, acces la cpanel și suport tehnic non-stop.

Au experiență de peste 10 ani

În orice domeniu experiența este la mare căutare în primul rând pentru că ea este martor al stabilității unei firme și a calității serviciilor sau produselor pe care le oferă. Să fim sinceri: o fabrică de dulciuri, care face dulciuri de proastă calitate, nu are cum să reziste 10 ani pe piață. Va da faliment în cel mult 2 ani. La fel și o firmă de hosting. Dacă nu are ce caută clientul, acesta nu se mai întoarce și răspândește și vestea despre nemulțumirile lui. În 2-3 ani nimeni nu va mai cumpăra domenii sau găzduire de la firma respectivă. Megahost.ro există de peste 10 ani și asta spune multe. În plus, câteva nume grele de la noi au găzduire de la ei. Le poți verifica pe pagina de portofoliu.

Pot găzdui orice tip de platformă

Nu toți providerii de hosting pot face asta pentru că nu toți au resursele necesare. În Megahost toți îți pot găsi un partener, de la cei care vor să-ți facă un blog, pe care să-l administreze în wordpress, sau cei care vor să construiască un forum, până la cei cu site-uri foarte mari. WordPress, phpBB, Joomla, Magento, toate tipurile de platforme pot fi găzduite fără probleme pe serverele lor.

Mulțumit sau banii înapoi

Sună bine, nu? Așa am zis și eu. Este pentru prima dată când aud asta la o firmă de găzduire. Practic, dacă în primele 30 de zile, vezi lucruri care nu-s pe placul tău, nu ți se răspunde în timp util la tichetele de suport sau îți cam pică site-ul, poți face mai mult decât să plângi și să înjuri, poți să ceri banii înapoi, să-ți iei jucăriile și să pleci la alt furnizor de servicii de hosting. Când promit oamenii să dea banii înapoi dacă nu ești mulțumit? Când sunt siguri că nu vor exista motive de nemulțumire.

Bonusuri atractive

Este o practică des întâlnită la firmele de hosting să ofere bonus domeniul la achiziționare găzduirii dar majoritatea au această ofertă doar la pachetele foarte scumpe. La Megahost, chiar și cei care aleg cel mai ieftin pachet, cel la 0,99 €, cu spațiu de 1 GB pe server, beneficiază de domeniu gratuit .com. Da, ați citit bine. Vedeți la ei pe site ce și cum. Este genul de ofertă de care ar trebui să știe orice blogger începător.

Din punctul meu de vedere, o firmă cu asemenea experiență, cu un portofoliu impresionant de clienți, cu prețuri atât de mici și oferte mai mult decât atractive, nu are cum să fie o alegere proastă. Voi ce ziceți? Ați recomanda-o prietenilor care sunt în căutare de găzduire pentru site-ul lor?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *