5 produse noi de pe site-ul Pentru Corpul Tău

Sunt deja la nici eu nu mai știu a câta comandă pe site-ul pentrucorpultau.ro. E genul de magazin din care poți cumpăra o mulțime de produse pentru toți membrii familiei. De la creme și produse de machiaj pentru tine, la ceaiuri și suplimente naturale pentru cei mici și produse de îngrijire pentru bărbați. Ba chiar au și tehnico-medicale și produse pentru curățenie. E de vizitat, dacă nu îl știți deja!

În cea mai recentă comandă pe site am inclus 5 produse noi, pe care nu le-am mai folosit până acum și pe care vreau să vi le prezint și vouă. Toate sunt utile și la preț accesibil, dar două dintre ele îmi plac la nebunie. Curioși care sunt acestea?

Crema de mâini Pielor

Am tot citit review-uri pozitive la adresa acestui brand, dar nu am încercat nimic de la ei până acum. Eram tare curioasă, în special în privința cremelor de mâini, și mi-am comandat una cu aromă de cafea – Hammam El Hana Caffeine Therapy. Acesta este unul dintre cele două produse care îmi plac la nebunie. Nu doar datorită mirosului, care chiar persistă pe mâini, ci și pentru că face treabă bună inclusiv pe mâinile aspre ale soțului meu.

crema de maini Pielor cu cafea

Crema este densă, nu curge, se absoarbe repede în piele și nu lasă pelicula grasă pe care cred că nimeni nu o suportă. Că nu are nimeni timp să-și țină mâinile pe post de bibelou după ce se dă cu o cremă, nu? Până și mamei îi plac mai mult rezultatele acestei creme de 4.50 lei decât ale alteia pe care a dat 15 lei în supermarket. Și sunt multe creme de mâini de la Pielor de descoperit pe pentrucorpultau.ro.

Nazomer picături cu apă de mare

Pentru că nu am binevoit să ne luăm un umidificator până acum, sau poate nu doar de asta, și eu și soțul meu avem mereu nasurile uscate. Mai precis mucoasa nazală. Oricum nasul trebuie spălat și el, așa că am vrut să încerc aceste picături pe bază de apă de mare, pe care se tot chinuie farmacista să mi le recomande de câteva luni.

nazomer solutie nazala cu apa marina

Despre Nazomer nu vă pot spune cum acționează pe partea de decongestionare nazală pentru că până acum ne-a ferit Dumnezeu de viroze și gripă, dar vi-l pot recomanda tocmai pentru toaletarea nasului. Apa de mare curăță foarte bine nasul, înlătură chiar și unii factori alergeni și dizolvă acele coji uscate care se formează în nas din cauza secrețiilor, făcându-le mai ușor de dat afară.

Fond de ten matifiant Pretty by Flormar

Ten gras. Asta am eu. Nu pot folosi orice fond de ten, ci neapărat unul matifiant dacă nu vreau să-mi lucească fața de parcă aș fi dată cu ulei. Cu emoție că nu știu dacă va fi ce vreau eu și dacă voi nimeni nuanța, am ales să pun în coș un fond de ten matifiant Pretty by Flormar. Am ales nuanța 06 și ăsta e singurul lucru de care-mi pare rău, dar nu e ceva ce să-i reproșez produsului, ci mie.

Este puțin mai colorat decât îmi trebuie mie, dar cu o pudră peste merge. Inițial, când am pus o picătură pe deget și am văzut cât de portocaliu este, am zis că nu am ce să fac cu el. Dar își schimbă culoarea, se deschide, atunci când este întins.

fond de ten matifiant Pretty by Flormar beige

Îmi place foarte mult acest fond de ten. Este foarte asemănător cu preferatul meu de la ELF și are un preț bun, după cum puteți vedea aici. Are acoperire medie spre bunicică. Depinde cât aplici. Mie nu îmi place cu lopata. Tenul rămâne neted, nici uscat ca după Revlonul care m-a dezamăgit, nici uleios, ci așa cum trebuie. În plus, nu am avut niciun fel de reacție de mâncărime sau roșeață de când îl folosesc. Și aveam emoții pe partea asta pentru că tenul meu este foarte sensibil. Iar ultima bilă albă i-o acord pentru că rezistă toată ziua. Nu e rezistent la transfer, dar dacă nu te freci de haine, telefon, fular, stă pe față 10 ore fără probleme.

Mascara pentru alungire Pretty by Flormar

Tenul gras nu era de ajuns. Natura mi-a dat și gene scurte. Nu e chiar mare problemă, să fim serioși! Sănătate să fie, că rimeluri pentru alungire și volum sunt destule! La acest capitol încă nu am experimentat foarte mult, așa că nu prea am cu ce să compar rimelul Pretty by Flormar. Nu mi se pare nici foarte wow efectul, dar nici nu pot spune că nu alungește. Definește suficient. Eu sunt mulțumită de ce face, doar că nu este deloc rezistent la apă. Norocul meu este că nu aplic foarte mult și nu mă trezesc și cu el picat sub ochi.

mascara pentru alungire Pretty by Flormar

Pentru un produs la 20 de lei și pentru un singur strat discret, că nu îmi place mai mult, eu zic că arată bine. Oricum îmi place mai mult decât rimelurile de la Lady’s și decât Mascara Color trend pentru alungire de la Avon.

Ruj mat Pretty by Flormar

Este un al treilea produs de la același brand și mă bucur că nu am dat greș cu alegerile. Bine, sinceră să fiu, la ruj am dat nițel greș în alegerea nuanței. Acest Peachy Nude 01 nu mi se pare că mi se potrivește prea bine, dar măcar nu e prea țipător, să nu îl pot purta.

Este destul de cremos și ușor de aplicat și mat, așa cum mi l-am dorit. Dacă era puțin mai rezistent, i-aș fi dat chiar nota 9 pentru un ruj din gama lui de preț. Așa, primește doar 8. Deși este destul de pigmentat, i-am scăzut din puncte pentru că nu prea îmi plac mirosul și… gustul.

Cam așa arată un machiaj simpluț de tot cu fondul de ten, rimelul și rujul Pretty by Flormar.

Per total, eu sunt mulțumită de alegerile mele și sigur cremele de mâini Pielor și produsele de make-up Pretty by Flormar le veți mai vedea printre produsele cumpărate de mine. Următoarele pe lista sunt crema de mâini cu vanilie și cea cu mosc alb, rujul mat în nuanța Stay Nude True Pink și fondul de ten matifiant cu o nuanță mai deschis, adică un Soft Beige.

Cum vi se par prețurile acestor produse?

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *