5 tipuri de rochii care ascund burta

Abdomenul proeminent sau burta nu ar trebui să te descurajeze să porți rochii, ba dimpotrivă. Există modele care pot evidenția acest defect al tău, dar există și modele care îl pot ascunde, în care să te simți, dar să și arăți minunat. Poți purta cam orice tip de rochie dacă folosești o lenjerie modelatoare ca aceasta.

Nici măcar iritația coapselor, prin frecare, nu mai trebuie să fie un impediment în acest sens. Nu când poți pune pe dedesubt o pereche de benzi pentru prevenirea frecării coapselor, de tipul celor de aici. Dacă dorești să alegi rochii care să te avantajeze, la care să nu fie nevoie de corset sau chiloți modelatori care să te strângă sau să țină de cald, iată 5 tipuri de rochii care ascund burta, pe care le poți lua în considerare cu toată încrederea!

tipuri de rochii care ascund burta

Rochii evazate strânse sub bust

Rochiile evazate sunt cu adevărat o alegere inteligentă pentru persoanele care doresc să ascundă o mică burtică sau să ofere un plus de confort. Aceste rochii sunt croite cu o tăietură sub bust, care permite materialului să se lărgească în partea de jos. Această siluetă unică este cu atât mai benefică pentru femeile care se simt mai puțin încrezătoare în zona abdomenului, oferind astfel o trecere lină între partea superioară și cea inferioară a corpului. Un exemplu este acesta.

Click pe foto pentru mai multe poze, măsuri și preț!

Pe lângă avantajele estetice, rochiile evazate sunt și foarte confortabile. Materialul lejer și fluid se mișcă frumos odată cu tine, oferindu-ți libertatea de a te mișca în voie fără niciun disconfort. De asemenea, aceste rochii pot fi potrivite pentru diferite ocazii – fie că este vorba despre un eveniment formal sau despre o zi relaxantă la plajă.

În plus, rochiile evazate sunt extrem de versatile în ceea ce privește stilul. Poți opta pentru culori vibrante și imprimeuri interesante pentru a adăuga o notă de veselie ținutei tale, sau poți alege nuanțe mai clasice și pastelate pentru un look mai elegant și rafinat. Îmbină-le cu accesorii potrivite și vei obține un outfit care te va face să strălucești în orice situație.

Rochii drepte

Dacă ești în căutarea unei ținute elegante și rafinate, rochiile drepte sunt alegerea perfectă. Acestea se remarcă prin linia simplă și construită, care se potrivește de minune pentru diverse ocazii. Indiferent dacă te pregătești pentru o petrecere elegantă, o întâlnire romantică sau chiar o zi la birou, o rochie dreaptă te poate ajuta să arăți impecabil.

rochii care ascund burta rochie dreaptă
Click pe foto pentru mai multe poze, măsuri și preț!

Rochiile drepte se caracterizează prin cusături precise și materiale de calitate, care lasă să se vadă forma corpului într-un mod subtil, însă elegant. Acestea vin în diferite lungimi, de la variantele scurte care expun picioarele, până la modelele mai lungi care conferă un look sofisticat și clasic.

Un alt avantaj al rochiilor drepte este versatilitatea lor. Poți asorta o rochie dreaptă cu o geantă statement și pantofi cu toc pentru un look elegant, sau cu o jachetă de piele și bocanci pentru un outfit mai casual și cool. Cu o rochie dreaptă poți crea multiple combinații și creezi un look care îți reflectă personalitatea. Cu siguranță sunt rochii care ascund burta acolo unde este nevoie.

Rochii în formă de A

Rochiile în formă de A sunt considerate un adevărat “salvator” pentru multe siluete, datorită designului lor ingenios. Aceste rochii sunt caracterizate de o croială care se îngustează în partea superioară, evidențiind linia taliei și se lărgește treptat în partea inferioară, creând astfel un aspect elegant și feminin. Iată și cum arată. Cu un click pe foto poți vedea mai multe poze cu rochia aceasta.

rochii care ascund burta rochia în formă de A
Click pe foto pentru mai multe poze, măsuri și preț!

Avantajul principal al acestui tip de rochie constă în capacitatea sa de a crea un echilibru armonios în siluetă. Partea mai strâmtă de sus oprește privirea asupra liniei taliei, evidențiind forma corpului într-un mod flatant. În același timp, partea lărgită de la talie în jos ajută la ascunderea micilor imperfecțiuni sau zonelor în care ne dorim să minimalizăm atenția, cum ar fi burtica sau șoldurile.

Rochiile în formă de A sunt versatile și pot fi purtate într-o varietate de ocazii. De la evenimente formale, cum ar fi nunți sau petreceri, până la o zi casual în oraș, aceste rochii se pot adapta cu ușurință în funcție de stilul și preferințele fiecărei femei.

Rochii cu imprimeuri

Un alt tip de rochii care ascund burta sunt cele cu imprimeuri. Sunt de preferat imprimeurile mici, deoarece acestea pot crea o iluzie optică care minimizează vizual dimensiunea zonei abdomenului. În plus, un design cu imprimeuri interesante poate trezi interesul și poate devia atenția asupra altor aspecte ale rochiei. Poți alege motive florale delicate, dungi subțiri sau modele abstracte, care să adauge un aspect plin de viață și să distragă atenția de la orice posibilă nesiguranță legată de burtica ta.

rochii care ascund burta rochie cu imprimeuri
Click pe foto pentru mai multe poze, măsuri și preț!

În combinație cu un croi potrivit, rochiile cu imprimeuri pot fi un aliat de încredere în crearea unei siluete echilibrate. Optează pentru rochii cu talie subțire, care se așază strategic pe șolduri și se extind lejer în partea de jos, astfel încât să fie suficient spațiu pentru confort și un aspect estetic plăcut.

Rochia tip cămașă

Când vine vorba de alegerea unei rochii, uneori avem anumite zone ale corpului pe care dorim să le subliniem, în timp ce alteori preferăm să le ascundem sau să le minimizăm vizual. Pentru acele momente în care doriți să camuflați sau să dați impresia de o talie mai subțire, o rochie tip cămașă poate fi opțiunea perfectă.

Aceasta este o alegere inteligentă pentru cei care doresc să ascundă o burtică sau să minimalizeze aspectul unei talii mai pline. Rochia tip cămașă este croită într-un stil larg, adesea cu un șiret sau un cordon în talie pentru a putea fi ajustată în funcție de preferințele tale. În plus, această rochie are adesea un decolteu în V, care atrage atenția spre partea superioară a corpului și de la sine redirecționează privirea de la talie.

Click pe foto pentru mai multe poze, măsuri și preț!

Un alt avantaj al rochiei tip cămașă este faptul că materialele utilizate de obicei sunt mai fluide și mai lejere, ceea ce face ca aceasta să fie confortabilă și ușor de purtat. Cam așa ceva.

Care dintre aceste rochii care ascund burta ți se potrivește mai bine?

One Comment