50% Reducere la sprayurile pentru protectie solara ridicata SPF 50

Spray-urile SPF 50+ (copii și adulți) de la Ivatherm asigură protecția maximă a feței și corpului expuse la soare, atât împotriva arsurilor solare, cât și împotriva posibilelor modificări la nivelul ADN-ului celular. Au efect foto-protector, calmant, anti-iritant si anti-inflamator. Optimizează rezervele hidrice și limitează pierderile de apă, redau starea de confort a pielii. Se aplică uniform pe întreaga suprafață a corpului, înainte și în timpul expunerii la soare. pentru a obține o protecție durabilă, eficientă și un bronz strălucitor.

Filtrele solare asigură protecția imediată și de lungă durată a pielii, dar se recomandă reaplicarea emulsiei după fiecare baie în mare sau în piscină. Spray-ul pentru copii nu conține parfum. Formula calmantă și hidratantă a celor două produse Ivatherm pentru protecție solară ridicată conține: Heliomoduline® – stimulează sistemul natural de reparare al ADN-ului și limitează alterarea moleculei de AND,  Aquaxyl® are proprietăți hidratante, contribuie la menținerea hidratării optime a pielii, Calmiskin® – extract din frunze de mentă, reduce inflamația și redă starea de confort, apă termală Herculane cu efect calmant , anti-iritant și anti-inflamator.adwords_300x250px_66990_1429622466

Pana pe 31 august, puteti cumpara de aici Spray Protectie Solara SPF 50+ adulti si Spray protectie solara SPF 50+ copii mai ieftin, cu o reducere de 50%. Pretul mic va ajuta sa faceti economii si sa va bucurati de o buna protectii solare inca de la inceputul sezonului cald.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *