8 motive pentru care recomand remodelare corporală și tonifiere musculară de la Mirrors Beauty Salon

Probabil că ți-a atras atenția titlul cu remodelare corporală și ți-ai zis că trebuie să vezi despre ce este vorba. Ei bine, eu am descoperit ceva ce vreau să-ți prezint și ție. Este vorba de salonul Mirrors Beauty Salon. Nici eu nu sunt vreo fană a centrelor și saloanelor de înfrumusețare, dar Mirrors Beauty Salon mi-a atras atenția pentru că oferă altceva, nu iluzii, ci rezultate reale. Aici nu vii să faci doar simple tratamente, ci și adevărate antrenamente de tonifiere musculară rapidă.

Am în minte în primul rând antrenamentele JustFit, care nu sunt altceva decât antrenamente de fitness făcute într-un costum special care asigură electrostimularea mușchilor și face ca arderile să fie mult mai rapide. Bineînțeles că la salon se oferă multe alte servicii, chiar și de chirurgie estetică și medicină holistică. Deci nu se ocupă doar de frumusețe, ci și de sănătate. Dar, ca să vorbim punctual, haideți să vedem cele 8 motive pentru care pe mine m-a impresionat acest salon, motive care mă determină să îl recomand.

1. Mai mult decât promisiuni și tratamente minune – după cum spuneam, în viziunea celor de la Mirrors Beauty Salon, remodelare corporală și eliminarea celulitei nu înseamnă simplu lenevit în timp ce o angajată îți face masaj sau un alt tratament cu aparate speciale. Nu că nu au astfel de aparate sau că ele nu ar da rezultate dar oamenii recunosc că cele mai bune efecte le au antrenamentele JustFit. Acestea cumulează efortul depus de pacient cu beneficiile portării costumului construit cu tehnologii de ultimă generație.remodelare-just-fit

2. Antrenamentele nu durează mult – un antrenament JustFit durează 20 de minute deci oricine își poate face timp pentru a trece pe la salon de 3-4 ori pe săptămână. La sală nu apuci să faci nimic în 20 de minute, să fim serioși!

3. Rezultatele sunt rapide – după primele 3-4 ședințe, rezultatele sunt deja vizibile. Nu trebuie să aștepți 2-3 luni pentru a simți blugii mai largi pe tine. Cam toți stăm prost cu răbdarea și, când rezultatele, întârzie să apară, suntem cam tentați să renunțăm la un tratament. Cu tehnologia JustFit lucrurile stau altfel.

4. Cifre exacte – nu e ca la alte tratamente la care ți se promite că, fără să faci nimic, vei pierde 3 cm din talie într-o oră. Lucrurile nu sunt așa simple. La antrenamentul acesta de remodelare JustFit depui ceva efort în cele 20 de minute (cât ține o ședință) dar știi sigur că arzi aproape 700 de calorii (cam cât ai arde în două ore de sală) și că, după vreo zece ședințe, vei fi scăzut cu 1 kilogram de grăsime ceea ce este mai mult decât bine!

5. Înlocuim grăsimea cu mușchi frumoși – Poate că nu se va vedea la cântar un rezultat care să te dea pe spate, dar vei scădea cu vreo două numere la haine. Asta pentru că grăsimea (care este mai voluminoasă dar mai ușoară) este înlocuită de mușchi remodelați (cu un volum mai mic dar atârnând mai greu la cântar). Asta presupune de fapt o slăbire și o remodelare sănătoasă.

6. Antrenamentele JustFit nu înseamnă doar frumusețe – aceste antrenamente fac mai mult decât să diminueze din grăsime și să contribuie la combaterea celulitei pentru a arăta mai bine. Ele sunt eficiente și la nivel intern și au o influență benefică asupra anumitor probleme de sănătate precum durerile de spate sau postura incorectă a corpului, ba chiar pot combate osteoporoza. Mai mult decât atâta, tonusul psihic se va îmbunătăți și el pe măsură ce arăți mai bine și te simți mai bine.

7. În aceeași locație ai acces la mai multe tipuri de servicii – după ce termini antrenamentul de remodelare cu JustFit, poți continua cu alte procedee (mult mai benefice acum când mușchii au fost deja activați, treziți la viață). Se poate continua cu tratamente precum cavitație, lipolaser sau masaj anticelulitic. Asta la nivelul corpului. Dacă ai nevoie de tratamente faciale, te poți orienta spre tratamentul cu oxigen hiperbaric, mezoterapie virtuală sau o ședință de hidradermabraziune (cea mai nouă tehnologie de curățare și revitalizare a tenului) în compania Dr. Cristina Bejan.

 mirrors-beauty-salon2

8. Au pachete promoționale foarte avantajoase – țineți minte că nu am zis că aceste antrenamente și tratamente ar fi ieftine. Nimic din ce e sănătos și eficient nu este ieftin, dar la Mirror Beauty Salon, pe lângă faptul că veți avea și rezultate vizibile în timp scurt, puteți achiziționa și pachete de tratamente la prețuri avantajoase (economice). Astfel,  un pachet de 10 ședințe JustFit costă de fapt cât 8 ședințe (2 sunt ca un fel de cadou) și pentru un pachet complet de antrenament Just Fit, masaj anticelulitic și drenaj limfatic plătești mult mai puțin decât dacă ai achiziționa cele 3 servicii separat.

Ca să facem o scurtă recapitulare, la acest salon puteți beneficia cam de orice tip de tratament, de la cele cosmetice clasice până la antrenamentele foarte eficiente în materie de remodelare corporală și tonifiere musculară rapidă, diverse tipuri de tratamente anticelulitice, tratamente faciale de ultimă generație (hidradermabraziune), executate de medici adevărați, și chiar intervenții de chirurgie estetică. Toate astea înseamnă frumusețe, stare de bine și chiar sănătate. Mirrors Beauty Salon nu e salonul acela clasic de înfrumusețare și atâta, e o oază de relaxare, un loc din care ieși cu trup nu doar mai  frumos, ci și mai sănătos, este un centru de medicină estetică.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *