ABCtrans transporta orice la preturi avantajoase

In Bucuresti exista multe firme de transport dar putine dintre ele sunt dispuse sa ofere servicii de calitate la preturi mici. Unele transporta doar anumite produse sau marfuri, unele se axeaza pe transport de mobila(de mare ajutor cand ai nevoie sa te muti), altele transporta bagaje de la aeroport sau spre autogara dar rar gasesti o firma care sa se inhame la orice fel de transport. De ce? Pentru ca asta presupune sa ai mai multe tipuri de masini si mai multi angajati pregatiti sa faca fata in diverse situatii. Ei bine, eu am gasit o astfel de firma.

Se numeste ABCtrans si are deja o experienta de peste 13 ani in domeniu. Au avut timp sa invete din mers, sa isi perfectioneze serviciile si iata-i azi, capabili sa transporte orice pentru clientii lor, atat in Bucuresti, cat si in tara si in strainatate. Poate ti s-a stricat motocicleta si trebuie sa o transporti la un service care iti cere prea mult pentru transportul ei? Poate iti cumperi mobila si vanzatorul nu asigura transport in afara Bucurestiului sau are preturi prea piperate? Poate tocmai ai demolat ceva si ai nevoie de o masina in care sa transporti molozul intr-un loc anume? Poate ai multe bagaje de luat de la aeroport sau de la autocar? Poate ca tocmai ti s-a stricat masina firmei si ai nevoie de cineva sa iti transporte marfa? Indiferent de situatie, ABCtrans are solutia in materie de transport. Trebuie doar sa iei legatura cu ei, sa le spui ce vrei sa transporti si unde anume, sa precizezi daca ai nevoie doar de sofer si masina sau doresti sa platesti si pentru unul-doi manipulanti experimentati.

In ziua si la ora stabilita, echipa va fi acolo pentru a-ti transporta ceea ce ati convenit. Daca e vorba de mobila si e foarte voluminoasa, necesitand montare-demontare pentru a putea fi mutata, echipa se va ocupa si de asta, la cerere. Daca ai de transportat electronice sau electrocasnice, stai fara grija: vor fi infoliate in folie de protectie si bine ancorate pentru a nu se rasturna sau a se lovi de ceva. Obiectele fragile vor fi si ele duse la destinatie in siguranta. Ai o fabrica sau un magazin pentru care ai nevoie de transport textile? ABCtrans iti duce si iti aduce confectii si textile, in masini speciale, dotate cu suporti, stendere si umerase, astfel incat hainele sa ajunga la destinatie in stare perfecta, fara cute, fara urme de praf.

10388639_1442717412615649_7695226712214219552_nAjung acum la partea care ii place romanului cel mai mult: pretul. Ei bine, eu sunt gata sa garantez ca preturile sunt destul de bune si, pe distante mari, chiar puteti incerca sa negociati un pret si mai bun. Costurile nu le gasiti pe site pentru ca ele depind de mai multi factori(distanta, volum transport, greutate, durata transportului, etc.). Pe site insa veti gasi informatii despre parcul auto pe care il detine ABCtrans, despre cum se desfasoara diversele tipuri de transporturi dar si datele de contact. Bine, fie, va dau eu numarul de telefon ca sa va fie mai usor: 0799.500.600. Puteti chiar sa il notati undeva in agenda personala pentru ca nu se stie niciodata cand voi sau un prieten veti avea nevoie de o firma de transport ieftin in Bucuresti.

Promptitudinea si punctualitate sunt doar doua din punctele forte ale angajatilor firmei. Dincolo de asta, marfurile si obiectele dumneavoastra vor fi transportate de soferi cu experienta, manipulate de oameni atenti si asigurate pe toata durata transportului. Asta inseamna seriozitate si respect pentru client. Asta face diferenta intre ei si alte firme care nici nu se uita cum iti pun mobila in masina sau au cate un sofer care uita ca transporta obiecte fragile.

Deci, orice aveti de transportat in Bucuresti, in imprejurimi, in provincie sau in afara tarii, in spatiul European, apelati cu incredere la ABCtrans! Si, cand zic orice, orice e: mobila, textile, obiecte sanitare, diverse echipamente si aparaturi pentru laboratoare, restaurante, cafenele, utilaje, scule, aparatura pentru diverse evenimente, automate de tot felul, scutere, ATV-uri, tot ce poate incapea in masinile pe care le au in dotare si nu face obiectul vreunei activitati ilegale.

Inca ceva ce mi s-a parut interesant si m-am gandit ca ar trebui sa stiti si voi: ABCtrans ofera transport in regim de grupaj. Ce inseamna asta? Se cumuleaza comenzile de transport ale mai multor persoane fizice sau juridice, pe o anumita ruta, si se face un singur drum pentru ele. Astfel costurile de transport scad considerabil. Daca vrei sa aduci niste marfa in capitala de la Focsani sau vrea mami sa iti trimita biroul si scaunul de acasa, de la Timisoara, ca sa stai comod si la camin, suni la ei si ei te anunta cand au drum prin zona ta sa ridice marfa si sa o aduca la destinatie. Scapi mult mai ieftin decat daca ai plati un transport individual.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *