Accesorii complete pentru epilarea cu ceara

Esti fan al epilarii cu ceara? Cu siguranta te-ai convins cat de benefica poate fi ea din toate punctele de vedere. Epilarea cu ceara este una din cele mai accesibile metode de epilare dar si una dintre cele mai eficiente. Atunci cand nu ai suficient timp pentru a merge la un salon profesional, dar nici gandul ca epilarea traditionala te-ar putea “forta” sa aloci mai mult timp si incercari repetate la intervale mici de timp, ceara de epilat este cu si fara poate cea mai buna metoda. O poti alege indiferent de varsta, fie ca-ti doresti sa incerci ceva nou sau ca revii la un obicei mai vechi, dupa ce epilarea cu ajutorul aparatelor profesionale nu te-a multumit suficient.

Epilarea cu ceara este pentru toti! Nu ai nevoie de foarte multe produse si accesorii epilat, iar dupa cum mentionasem si anterior, aceasta alegere este una dintre cele mai accesibile si rapide metode de epilare.

set epilare cu ceara

Iata si accesoriile complete cu cel mai bun pret din online si care, in caz ca ai uitat sau abia faci cunostinta cu acest subiect, reprezinta necesarul instrumentar de baza pentru a duce la bun sfarsit acest proces.

  • Spatula de lemn

Spatula de lemn este un accesoriu principal care-ti va fi de mare ajutor pentru a intinde ceara incalzita pe zona de epilare. In comert exista diferite spatule de lemn, realizate dintr-un material de calitate superioara, ce rezista cu succes la forta pe care textura vascoasa o opune la prelevarea din recipiente. Spatula de lemn este de unica folosinta si poate fi aleasa in functie de dimensiuni si de zona pe care ceara va fi utilizata. Astfel, putem vorbi despre spatule mici, medii sau mari.

  • Spatula de inox

O alternativa de durata, mult mai igienica si mai rezistenta o reprezinta aceasta spatula de inox. Materialul dur si inoxidabil se mentine mult timp si faciliteaza extraordinar de mult prelevarea cantitatii dorite de ceara si aplicarea ei. Aceasta are un numar infinit de utilizari.

  • Pungile de sterilizare

 Dupa ce ai terminat procesul de epilare pungile din nylon te pot ajuta sa-ti depozitezi instrumentele si/sau produsele neconsumate intr-un mediu steril, ferit de praf, umiditate si/sau bacterii. Aceste pungi sunt ideale si pentru a-ti sorta instrumentele sau pentru a le pregati de vacanta.

  • Solventul de curatare ceara

Cu ajutorul acestui solvent special cu o capacitate mare de a dizolva particulele de ceara de epilat iti poti face ca nou intregul instrumentar de lucru si/sau alte zone nefavorabile cu care ceara a luat contact.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *