Achizitionez ori inchiriez costumul de serbare?

Serbarea reprezinta unul dintre evenimentele importante la care, pe parcursul scolii, elevii participa. Dupa cum este si normal, aceasta difera in functie de varsta pe care o au copii care participa la serbare. In clasele primare serbarea reprezinta punerea in scena a povestilor preferate de catre copii. Printre altele, acest lucru inseamna ca cei care participa la serbare trebuie sa se costumeze in personajele ce fac parte din povestea pusa in scena. Pentru parinti de multe ori acest lucru inseamna o cheltuiala in plus care nu poate fi refuzata avand in vedere importanta pe care acest eveniment o are asupra copilului. Piata de profil simtind ca achizitionarea de costume serbare reprezinta o cheltuiala in plus care, de multe ori, este facuta doar de dragul copilului, ofera parintilor posibilitatea de a inchiria costumul pentru serbare, o alternativa mult mai eficienta din punct de vedere economic.

Chiar daca aceasta practica este utilizata in mai multe domenii de activitate, este aceasta cea mai buna solutie in momentul in care vine vorba despre costumul de serbare? Din punctul meu de vedere da. Pentru ca orice raspuns trebuie argumentat iata cateva dintre motivele pentru care eu cred acest lucru:

  • Chiar daca in momentul de fata unele magazine ca de exemplu Carnaval24 ofera preturi bune pentru achizitionarea costumelor pentru serbare, inchirierea acestora implica un cost mult mai mic decat cel mai mic pret de achizitie al costumului pentru serbare.
  • Returnarea costumului pentru serbare repezinta din punctul meu de vedere unul dintre cele mai mari avantaje oferite de catre inchirierea costumului pentru serbae avand in vedere ca acesta este util doar pentru serbarea respectiva.
  • Atunci cand sunt mici copiilor le ramane mica imbracamintea de la o zi la alta pentru ca acestia sunt intr-o continua crestere. Prin inchirierea costumului pentru serbare se evita tocmai acest lucru ceea ce din punctul meu de vedere reprezinta un alt avantaj oferit de catre inchirierea costumului pentru serbare.
  • Nu in ultimul rand evitarea depozitarii si intretinerii costumului de serbare reprezinta alte avantaje oferite de catre aceasta optiune.costume serbare
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *