Adu cinematograful la tine acasa cu un Home Cinema Panasonic

Astazi nu mai este suficient sa ai un televizor la care sa urmaresti emisiunile preferate. Experienta din timpul privitului la micul ecran trebuie sa fie suficient de interactiva si de interesanta pentru a ne atrage si a ne determina sa stam cat mai mult la tv. Obiceiurile de consum s-au schimbat, oamenii nu mai au rabdare prea multa, fiecare minut petrecut in fata televizorului trebuie sa fie deosebit.

Dorinta noastra de imbogatire a experientei traite in timpul privitului la tv a fost „targetata” de producatorii de electronice, care au inteles ca trebuie sa construiasca produse speciale pentru o experienta originala. Asa au aparut sistemele moderne home cinema, care practic aduc experienta traita la cinematograf in sufrageria fiecaruia.

home cinema panasonic

Cu un design exceptional si functii avansate de redare, un home cinema panasonic va permite sa aveti sunet de cea mai buna calitate, de la stereo la sunetul „spart” in cinci canale, pe langa difuzoarele clasice, satelitii, mai exista si un subwoofer care asigura un bas puternic si clar, o compensare a sunetelor inalte redate de celelalte difuzoare. Alaturi de difuzoare mai avem si un player care poate reda cam toate formatele cunoscute, inclusiv poze si mp3, blu-ray, reglaje atat din telecomanda, cat si din panoul de control de la aparat. Home Cinema-urile se conecteaza rapid la orice dispozitiv modern, de la televizoarele smart la televizoare clasice sau laptopuri, permit un control total asupra experientei din timpul privitului la tv.

Imagine impecabila, sunet de cinci stele

Imaginea si procesarea sunetelor redate sunt impecabile, cu o amplasare corecta a satelitilor si a subwoofer-ului aveti senzatia ca sunteti intr-o sala de cinema. Insa pentru a o experienta unica si completa aveti nevoie de produse de calitate, de la producatori de top.

Pe MyPanasonic gasiti home cinema panasonic cu o serie de caracteristici foarte bune, la un pret fara concurenta, cu garantie 24 de luni si livrare gratuita pentru comenzi peste 1000 lei. Home Cinema-ul reda in Full HD 3D, are Blu-ray, reda cu o claritate foarte mare toate formatele audio si video populare, sunetul de calitate 5.1 canale inseamna si un bas profund, cu o ambianta acustica creata si nuante realiste.

Subwoofer-ul are bas reflex, bas dinamic si extindere acustica, sunetul surround realist este rezultatul firesc al acesti functii, mai ales la redarea unui Blu-ray Disc.

Experienta completa, comunicatii de date rapide si flexibile

Tot la capitolul functii un home cinema panasonic include si Miracast, un sistem special care permite transmiterea continutului de la telefon si tableta direct pe ecranul televizorului smart, sistem de reducere a distorsiunilor audio si reproducere fidela a undelor sonore.

Pe langa toate acestea tehnologia Bluetooth Wireless permite redarea melodiilor de pe dispozitive fara a avea nevoie de cabluri, materialele din care e realizat permit o utilizare sigura si indelungata. Home Cinema-ul ofera o experienta perfecta atat in camere de mici dimensiuni, cat si in camere mari, satelitii se pot pozitiona oriunde in camera, in functie de schema de instalare propusa de producator.

Comenzile online sau telefonice sunt preluate imediat ce sunt plasate, orice informatii despre produse si livrare pot fi obtinute online sau telefonic, in pagina produselor aveti detalii tehnice despre fiecare articol din oferta curenta.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *