Always Platinum, pentru că meriți protecție maximă

Menstruația o fi considerată binecuvântare, dar este și bătaie de cap. Ne confruntăm cu dureri, cu schimbări hormonale care ne dau tot felul de reacții, dar și cu teama permanentă de a nu ne păta. Nici nu vreau să mă gândesc cum stătea treaba cu igiena în zilele astea pe vremea când absorbantele astea minune pe care le folosim noi astăzi nu apăruseră încă. Eu am avut mare noroc să mă bucur de absorbante de unică folosință chiar din primul an al apariției menstruației. Always a fost mereu o binecuvântare.

Am continuat să le folosesc. Am încercat și altele de-a lungul vremii. Am testat chiar și tampoane. Nu fac față unui flux abundent, specific în primele 2 zile. Le-am rămas fidelă pentru că și ei au rămas mereu atenți și au venit cu inovații menite să răspundă nevoilor noastre, ne-au oferit cu fiecare nou produs mai mult confort și mai multă protecție. Acum, sunt pe noile Always Platinum.

absorbante Always Platinum

Folosesc două variante: Super, de zi, cu 5 picături (măsura 2) și Secure Night, de noapte, cu 7 picături (măsura 4) și sunt foarte mulțumită de protecția pe care mi-o oferă. Măsura 1 v-o recomand pentru un flux menstrual redus sau pentru ultimele zile, când lucrurile sunt mai ușor de controlat. Măsura 3 sunt absorbante de noapte, dar nu la fel de lungi. La fel, le puteți folosi în nopțile cu flux menstrual redus.

Ai cel puțin 5 motive să adori experiența Always Platinum!

  • Aripioare ComfortLock – delicate cu pielea, împotriva iritațiilor
  • Bariere laterale ce previn scurgerile 
  • 1000 de micro-pernuțe pentru absorbție mai buna  
  • Design Soft & Fit pentru mai mult confort
  • Tehnologia OdourLock ce neutralizează mirosurile neplăcute

Cam tot ce ai nevoie, într-un singur produs.

Always Platinum Ultra este absorbantul de care orice femeie activă are nevoie. Nu mai simți nevoia să-ți limitezi mișcările, de teamă că absorbantul tău nu va ține pasul cu ele și te vei trezi cu scurgeri laterale, posterioare sau anterioare.

Always Platinum Secure Night este cel mai bun și mai sigur absorbant folosit de mine până acum, pe timp de noapte. Este mult mai lung și mai lat pe zona din spate, așa că șansele de a te păta în timpul somnului sunt zero. Dormi fără stres pe cearșafuri albe, în pantalonii tăi preferați de pijama, roz!

Un absorbant de calitate și confortabil nu te ferește doar de pete, ci și de nervii care vin la pachet cu stresul continuu de a nu ști alții că tu ești la menstruație. Dacă absorbantul pe care-l folosești acum nu face asta, poate că e timpul să treci la Always Platinum.