Am găsit cea mai bună idee de cadou

Trebuia să cumpărăm un cadou pentru o doamnă profesoară despre care nu nu mai știam nimic altceva decât data nașterii. Se pensionase de mult și nu aveam nici cea mai vagă idee ce și-ar dori să primească în dar. Mă uitasem la câteva poze de-ale dânsei și tot nu mă lămurisem ce aș putea să îi cumpăr. Colegii veniseră cu ideea să îi cumpărăm un serviciu de masă. Eu nu cred că o doamnă și-ar dori să primească farfurii de ziua ei.

Nu știam ce parfum folosește, ce tipuri de genți îi plac sau dacă folosește placă sau perie de păr sau nu. Mai pe scurt, chiar nu știam ce să îi cumpăr. Mă gândisem la varianta unei vaze de cristal și a unui buchet mare de flori dar mie îmi place să fac daruri ceva mai practice, mai utile, pe care omul să le poată folosi. Nu sunt adepta darurilor sub forma de decorațiuni.

M-am plimbat dintr-o mulțime de magazine, am consultat cataloage peste cataloage, m-am gândit să îi cumpăr un portofel, un set pix și eșarfă, o brățară din argint dar nimic nu mi se părea potrivit. Apoi mi-am adus aminte de ceva și mi-am dat seama că pierdusem atâta timp degeaba și că era atât de simplu să îi fac un cadou care să meargă la sigur, să îi placă 100% și să îi fie util. Nu știți la ce mă refer? I-am cumpărat un voucher pe www.eMAG.ro.card cadou emag cea mai buna idee de cadou

Nu aveam o sumă mare de bani, deci nu o să își poată cumpăra un televizor sau un alt electrocasnic mare dar măcar va putea să aleagă de acolo ceea ce vrea și ce îi place. De ce să dăm noi banii pe o placă de păr pe care nu o va folosi sau pe un serviciu de masă care sa nu fie pe placul ei, când un voucher era cea mai bună soluție. M-am consultat și cu colegii și li s-a părut și lor o idee foarte bună de cadou pentru ziua fostei noastre diriginte.

Am intrat AICI, am comandat un card cadou de suma de bani pe care o strânseserăm noi(poți selecta orice valoare între 1 leu și 3000 de lei), l-am achitat și am primit un cod de voucher pe care l-am oferit doamnei noastre dragi ca să își cumpere dânsa ceea ce își dorește. În felul ăsta, cadoul tău e cu adevărat util și apreciat. Poate că are nevoie de un storcător de fructe, de o geantă, de o bluză, de o pereche de sandale, de o tastatură, de o cafetieră, de o pereche de ochelari, de o tigaie sau el mai știe de ce. Nu e mai simplu să își cumpere ce vrea el? De ce să alergi câteva zile să cumperi un cadou de care nu are nevoie sau care nu îi place, când poți să comanzi în cinci minute un card cadou de le eMAG?

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *