Am testat Persil discs 4 in 1

Persil discs 4 in 1 este primul detergent sub forma unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură… Gelul din cele patru compartimente Persil discs 4 in 1 se dizolva imediat la contactul cu apa. În plus Persil discs 4 in 1 te ajuta sa previi supradozarea și să economisești timp. Este disponibil in doua variante, pentru o curățare in profunzime a hainelor albe precum și a celor colorate…

Persil discs 4 in 1

In urma folosirii acestui produs, părerea mea despre el este foarte buna…. hăinuțele de grădiniță ale celui mic arată impecabil și au un miros plăcut care persistă. Toate petele de acuarele și de carioci au fost eliminate cu ușurință, astfel cel mic se poate juca și murdari in voie. Avem un ajutor de nădejde.

Persil discs 4 in 1 Deep clean a reușit să facă prosoapele mele de baie sa arate că noi, lăsându-le pufoase și fără nici o pată. Persil discs 4 in 1 color a reușit chiar să scoată toate petele dificile de grăsime de pe prosoapele de bucătărie. Este singurul detergent care nu mi-a rămas lipit pe haine. Cu Persil discs 4 in 1 spălatul hainelor a devenit o adevărată plăcere. Eu îl recomand cu drag pentru ca îndepărtează chiar și cele mai dificile pete, oferă strălucire, prospețime de lungă durată, îngrijește țesăturile, este ușor de utilizat, cu o dozare potrivită, prețul acestuia este convenabil pentru calitatea de care beneficiezi.

Prietenele mele l-au încercat și au fost și ele foarte mulțumite de eficiența acestuia…faptul că este dozat exact pentru o spălare te scutește de a mai te stresa că nu nimerești dozarea potrivită și te ajută să nu faci risipă…este eficient…parfumat și delicat cu hainele tale…este cel mai bun detergent de tip capsulă pe care l-am încercat eu până acum #buzzstore #buzzpersil4in1 #buzzoersildiscs.

Guest Post Monea Simona

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *