Anual, in jur de 40000 de mii de familii isi strica vacanta din cauza masinii

Poate părea surprinzător, însă peste 15.300 de șoferi își strică vacanța, anual, din cauza unei defecțiuni tehnice pe care o are mașina. Și mai surprinzător, este faptul că alte 10.200 de familii care au plecat cu mașina în vacanță în ultimele 12 luni, au rămas pe marginea drumului din cauza unei pene de cauciuc.

Datele sunt oferite de 9695 care a realizat o cercetare de piață în 2014 pentru a vedea prin ce “belele” trec persoanele care merg cu mașina în vacanță. Cele mai frecvente pățanii cu mașina în timpul unei vacanțe au fost: defecțiune tehnică,eveniment rutier și pană de cauciuc.card de vacanta

Pentru a evita situațiile neplăcute în care familii cu copii rămân pe marginea drumului sau chiar își termină vacanța din cauza mașinii, 9695 ofera CARDURILE DE VACANȚĂ 9695.

Cu ce te ajută aceste carduri?

Dacă îți faci vacanța în România sau Europa și ți se întâmplă ceva pe drum (pană de cauciuc, defecțiune tehnică, eveniment rutier, lipsă de combustibil, rămâi fără curent sau ți se blochează sistemul de închidere), 9695 vine și te ajută să îți rezolvi problema.

Se poate întâmpla să ai o defecțiune care nu merge reparată pe loc. În cazul acesta, 9695 îți dă o mașină la schimb ca să îți continui vacanța sau îți plătește cazarea până se repară mașina ta. Să nu mai vorbim de tractare până la un service care de multe ori este extrem de scumpă. Dacă ai card 9695, tractarea e gratuită.

În cazul în care vrei să fii în siguranță tot anul, nu numai în vacanță, există și CARDURILE ANUALE 9695. Pentru un card anual activat, acum primești CADOU și un MotorCheckUp, un test care te ajută să verifici starea uleiului de la motor.

Poți activa cardurile de vacanță sau cardurile anuale pe www.vacanta.9695.ro

Ar trebui să fim mai prudenți când plecăm la drum, nu-i așa?

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *