Astrologia – cheia pentru intelegerea propriului tipar psihologic

Multa lume crede in astrologie. Dar ce este de fapt ea? Ce ne ofera? Exista raspunsuri catre aceste intrebari, dar si la fel de multe mistere pe care astrologia ni le ofera. Pe langa toate acestea, ea ne ofera, in principiu, o imagine detaliata a fiecarui individ in parte, ca ‘microcosmos’ al unei imagini celeste cuprinzatoare (‘macrocosmos’).

Ce este astrologia?

Ca o definitie exacta, astrologia studiaza legaturile dintre evenimentele petrecute pe Terra si pozitia si miscarea planetelor, fiind cea mai veche stiinta cunoscuta, studiata si practicata de cele mai diverse civilizatii.
De fapt, este impropriu spus ‘stiinta’. Astrologia este, mai degraba, o pretinsa stiinta. Oamenii de stiinta resping astrologia cu vehementa, dar cu toate astea nu au suficiente argumente pentru a face acest lucru. Chiar daca stiinta respinge astrologia, oamenii cred in ea si in faptul ca aceasta chiar ii ajuta. Am putea considera astrologia o stiinta a sufletului. psiho-astrologia
Astrologia, puntea de legatura intre stiinta si spiritualitate, intre destin si liberul arbitru
Astrologia este o punte de legatura intre stiinta si spiritualitate, pe care doar unele persoane o accepta. Altii nu cred in astrologie si atat.
Astrologii cunosc foarte bine miscarile astrale, importante pentru a descifra modul in care un suflet alege sa se integreze in Univers. Acestia sunt de parere ca foarte mult conteaza cand anume te-ai nascut, deoarece orice fiinta este determinata major de momentul nasterii sale (implicit de zodiac si ascendentul in care s-a nascut).

Daca doresti sa mergi la un astrolog pentru a-ti face astrograma, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de astrograme din care poti alege, si anume:
• Astrograma natala – iti va indica ce calitati ai, ce defecte si cu ce posibilitati ai fost inzestrat/a din nastere. Majoritatea oamenilor sunt curiosi sa afle aceste lucruri, fapt ce face ca astrograma natala sa fie cea mai populara dintre toate.
• Astrograma karmica – iti va indica din ce cauze ai fost pus/a in anumite situatii.
• Astrograma chironiana – iti va indica ce rani se ascund in subconstientul tau si cum anume le poti vindeca.

Daca si tu esti in cautarea unui astrolog care are cunostinte avansate in domeniul astrologiei, intra pe pagina de Facebook Michael Grecu. Luati legatura cu psiholog Michael Grecu daca doriti sa vorbiti cu cineva care nu va va judeca prin prisma pasiunii voastre pentru astrologie si cunoasterea de sine.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *