Toamna se numără atacurile de panică. B12 Vital suplimentul care le previne

Panicat și tu? Bine te-am găsit! Nu ești singur. Și eu sunt una dintre cei mulți. Știu exact ce sunt atacurile de panică și cum se manifestă, știu ce înseamnă starea permanentă de neliniște, teama că un nou atac poate apărea oriunde și oricând, amenințând să te ucidă sau să te facă de râs în ochii celorlalți. La fel de bine știu și că, de când s-a instalat toamna în calendar și vremea a devenit mai rece, zilele mai scurte și mai puțin însorite, parcă lucrurile au devenit și mai greu de suportat.

Ce schimbări intervin toamna?

Corpul se anunță obosit și cere ore în plus de somn. Te simți lipsit de vlagă, de poftă de viață, de parcă o forță nevăzută ar fi supt toată energia din tine. Nu poți dormi cât e ziua de lungă pentru că te așteaptă copiii să-i duci la școală și trebuie să mergi la muncă. Tragi de tine și-ți impui să uiți că ți-e somn. Mai bagi și o cafea, în ideea că alungă somnul și te pune pe picioare. Că doar toți colegii funcționează pe bază de cafea! Nu și tu! Atacurile de panică nu fac deloc casă bună cu licoarea magică universal consumată dimineața. O ceașcă de cafea nu doar că nu te va ajuta să te aduni, fizic și mental, dar chiar îți va face rău.

Oboseala aceasta excesivă, amețelile, senzațiile de amorțeală, furnicăturile la nivelul membrelor, tulburările de echilibru, concentrare și memorare au fost mai dese în ultima vreme? Nu se anunță niciun atac panică major și nici Apocalipsa. Este doar reacția organismului în fața noilor provocări ale toamnei. Zi mai scurtă, soare mai puțin, haine mai groase și incomode, mai puțin aer în mijloacele de transport în comun în care pensionarii nu mai acceptă geamurile deschise de teama curentului, toate sunt posibile cauze ale stărilor tale de rău.

depresie de toamna, anixetate, atacuri de panica

Vitamina B12, cel mai bun prieten de toamnă!

Proabil că deja te plimbi cu tabletele de calciu în geantă și începi dimineața cu o pastilă de magneziu. Dar de vitamina B12 știai că te poate ajuta? B12 este o vitamină esențială pentru sănătate, dar care nu poate fi sintetizată de organism, deci trebuie adusă mereu din afară. Vitamina B12 este unul din actorii principali în procesul de funcționare a sistemului nervos. Când organismul nu primește suficientă vitamina B12, fibrele nervoase au de suferit și la fel și impulsurile nervoase trimise în corp. De aici sunetele înfundate, privirea împăienjenită, tulburările de concentrare și echilibru.

De unde iei vitamina B12? În mod normal, din alimentație. Cele mai bogate alimente în vitamina B12 sunt ouăle, lactatele, fructele de mare, peștele și carnea. Și ce te faci dacă nu-ți plac toate lucrurile astea (poate chiar ești vegetarian) sau pur și simplu nu le consumi în cantitate suficientă pentru ca aportul de vitamina B12 să fie cel optim (poate ții un regim pentru colesterol mărit)? Apelezi la un supliment de tipul B12 Vital.

Vezi AICI preț!

cutie pret B12 Vital

B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital?

B12 Vital sau B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital (așa cum scrie pe cutie) este disponibil în toate marile farmacii din țară. Este un produs WÖRWAG Pharma, o companie germană. Acestea este primul argument în favoarea lui. Calitatea germană nu dezamăgește niciodată, cu atât mai mult în industria farmaceutică. Nu spun că nu or fi și alte produse bune pe piață, pe care poate le-aș fi încercat și eu dacă prețul lui B12 Vital ar fi fost prea mare, dar prețul acestui supliment este acceptabil pentru mine (20-25 de lei – depinde de la farmacie la farmacie și de aceea este mai bine să întrebați în mai multe locuri de el și să alegeți vor farmacia cu cel mai mic adaos).

Al doilea lucru de lăudat la B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital este concentația mare de vitamina B12. Eu nu suport să mă pui să iau pastile de 3 ori pe zi. Uit. Poate că mă fac că uit. Nu știu. Cert este că le încep și le abandonez sau le iau o singură date pe zi și ioha efect! Un singur comprimat de B12 Vital conține 100 μg de vitamina B12, adică necesarul zilnic de B12 pentru un adult. Iei tableta dimineața, înainte de micul dejun, și ești asigurat pe toată ziua.

B12 Vital supliment depresie toamna

B12 nu e magician, dar ajută

Ține cont că acest supliment (sau altul de tipul lui) te ajută, dar nu e magician, nu face minuni. Alimentația echilibrată, o gândire cât mai pozitivă cu putință, mișcarea în aer liber nu trebuie să lipsească din viața ta. Nu B12 Vital îți va plăti întreținerea, duce copiii la școală sau face curat, dar el te va ajuta să faci toate astea mai cu spor și tragere de inimă. Te va ajuta să te odihnești mai bine, dar îl poți ajuta și tu un ceai și o carte sau o muzică relaxantă. Te va ajuta să te concentrezi mai ușor pe teancul de dosare sau de cursuri, să vezi și frunzele care au rămas încă verzi, nu doar pe cele galbene, luate de vânt.

B12 ››ANKERMANN‹‹ Vital

Meriți să redescoperi bucuria de trăi, meriți să numeri mai puține atacuri de panică, să ai mai multe zâmbete decât momente de anxietate, să vezi frumosul din ploaie și din dansul frunzelor, să te simți sigur pe mâinile și picioarele tale, să ai energia necesară pentru toate activitățile după care sufletul tânjește. Ești mai aproape de toate cu un comprimat de B12 Vital pe zi.

44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *