Avantajele creditului Prima Casa de la ING

Acum ceva timp am inceput sa caut un credit ieftin pentru Prima Casa. Am luat la rand toate bancile din Romania, am mers la sedii, am dat telefoane si am facut fel si fel de calcule. In cele din urma m-am decis si am optat pentru un credit Prima Casa de la ING.

ING este din punctul meu de vedere cea mai serioasa banca. Salariul il iau tot pe cardul de la ING, deci e un avantaj in plus. Am un prieten care a optat pentru un credit online oferit de ING si e foarte multumit de alegerea facuta. Mai am inca un prieten care a primit si el un credit Prima Casa de la ING si e la fel de multumit.

Prima Casa de la ING

Am avut incredere si eu in aceasta banca, am solicitat un credit, mi-a fost aprobat intr-un timp mai scurt decat speram si acum, de 3 ani de zile ma bucur de o locuinta noua. Plateam chiria aproximativ 1300 lei. Rata insa la banca e de doar 900 lei. Si, la final, raman si cu locuinta. Asa, stand mereu in chirie nu pot investi in nimic. Sunt de parere ca alegerea de a solicita un credit Prima Casa de la ING a fost una excelenta.

Conditiile de acordare a creditului nu sunt foarte greu de indeplinit. Ele sunt la fel ca la orice banca, la urma urmei. Trebuie sa ai peste 18 ani, minim 1 an de zile vechime in munca, minim 6 luni la actualul angajator, insa fara intreruperi mai mari de 1 luna in ultimul an, venit lunar net minim pentru aplicatie de 1500 lei, etc. Nu are sens sa iti insir aici toate conditiile, actele necesare sau alte informatii, pe ING.ro ai totul foarte bine structurat si vei gasi exact ce informatii te intereseaza.

Eu am vrut un credit Prima Casa de la ING pentru ca:

  • Am putut sa aflu pe loc daca primesc sau nu creditul;
  • Dobanda este foarte avantajoasa;
  • Am primit asigurare de viata de grup;
  • Comisioanele sunt mici;
  • Primesc salariul pe card la ING si am mai avut reducere;
  • E banca in care am cea mai mare incredere.

Daca si tu vrei un Credit Prima casa, treci si pe la ING pentru a vedea exact ce ai de facut si ce conditii indeplinesti, sau nu. Sau, poti sa aplici si online, iar apoi vei fi contactat/a de catre un reprezentant al bancii.

A venit momentul sa ai locul tau, acel loc in care sa te simti cu adevarat acasa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *