Avantajele saltelelor cu spuma de memorie

La ora actuala, printre cele mai cautate saltele de pe piata sunt saltelele cu spuma de memorie. Aceste saltele sunt cumparate zilnic de catre persoanele care vor sa aiba un somn linistit si odihnitor.

De curand si eu am facut o astfel de alegere si sunt foarte multumita. Mi-am cumparat de pe Saltele-Online.ro o saltea cu spuma de memorie. Aici am gasit ceea ce aveam nevoie, dar si pretul pe care eram dispusa sa il dau.

Avantajele saltelelor cu spuma de memorie

De mai bine de 1 luna ma bucur de un somn mult mai linistit si confortabil, deoarece saltelele cu spuma de memorie au o serie de avantaje care nu pot fi trecute cu vederea.

Un prim avantaj e faptul ca ele se adapteaza in functie de forma corpului. Astfel, in timpul somnului nu vei mai simti presiune pe umeri, pe spate, gat, etc. Eu am vrut o saltea cu spuma de memorie deoarece ma dureau foarte tare umerii de la dormitul pe o parte. Acum am un somn mult mai bun si dimineata ma trezesc intr-o forma fizica perfecta. Am uitat ce inseamna durerile de umeri.

Imi place mult si faptul ca nu imi deranjez partenerul atunci cand ma ridic seara sa merg la baie. Si nici el nu ma deranjeaza pe mine. Cu vechea saltea simteam fiecare miscare. Acum totul e mult mai confortabil. Oricat m-as foi in pat, sau oricat s-ar foi el, nimeni nu este deranjat.

Saltelele cu spuma de memorie au si avantajul faptului ca tin la distanta acarienii. Sunt perfecte pentru persoanele care sufera de anumite alergi, deci daca ai astfel de probleme, stii ce tip de saltea trebuie sa alegi.

Acum a inceput sa dea caldura si e destul de cald si in casa. Imi place la salteaua cu spuma de memorie faptul ca e sensibila la temperaturile ridicate si absoarbe temperatura corpului. Astfel nu ma mai trezesc transpirata si dorm mult mai bine.

Daca si tu cauti o saltea noua, ia in calcul achizitionarea unei saltele cu spuma de memorie. Are aceste avantaje care nu pot fi trecute cu vederea prea usor, nu-i asa?

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *