BelaShop – când cauți portofel din piele și dai de genți lucrate manual

Încă din facultate, de când am primit primul meu portofel roșu, din piele, mereu mizez pe acest material când trebuie să investesc într-un portofel (pentru mine sau de oferit cadou). Pielea e piele și va arăta bine și peste un an, poate chiar și peste doi, dacă portofelul este întreținut. Ăsta-i motivul principal al alegerii mele. Uite așa m-am apucat eu, acum câteva zile, să-l iau pe Google la întrebări, în căutare de un portofel de damă din piele naturală la un preț decent. După ce-am vizitat câteva site-uri cu prețuri pe care, dacă le-aș fi plătit, nu aș mai fi avut ce pune în portofel, am dat peste BelaShop.ro.

Google m-a dus direct la secțiunea portofele damă, unde prețurile formate (majoritatea) din doar două cifre m-au determinat să mă întreb dacă produsele chiar sunt din piele naturală sau oamenii au pus eticheta piele pe ceva din piele sintetica. M-am lămurit rapid. Produsele sunt 100% piele naturală. Multe din ele sunt fabricate în România, iar asta îmi dă încredere și în cele de import. Nu cred că cineva care oferă inclusiv produse lucrate manual ar aduce din afară lucruri de proastă calitate.

Cum am dat și peste așa prețuri mici, n-aveam cum să plec de pe site. Peste 200 de modele de portofele, din care 130 pentru femei! Imaginați-vă că am avut ceva de căutat printre ele, de analizat caracteristici și comparat prețuri.

Soțul meu ar zice că e doar un portofel, că toate sunt la fel, că nu-i nimic de analizat la el. Nu-i deloc așa. Eu sunt expertul în cumpărături în casă. Eu știu că trebuie să țin cont de mărime, să fiu atentă la tipul de închidere, să văd dacă e un model din două părți sau din trei, dacă are buzunar pentru monede sau nu, să văd calitatea cusăturii… Nu e lucru chiar simplu. Într-un final, am ales un portofel negru, simplu, la reducere. Închidere cu capsă, compartimente pentru separat bancnote, buzunar cu fermoar pentru mărunțiș și spații multe pentru carduri. Fix ce-mi trebuia!

portofel-din-piele-naturala-a04-dark-blue

Nu putea eu să plasez repede comanda și să ies? Doar aveam portofel din piele în coș! Nu. A trebuit să mă mai uit puțin, să văd ce mai au. Am mai pierdut vreo 10-15 minute căutând o curea mai îngustă, din piele întoarsă, cu o cataramă mai finuță (de când căuta Mr. al meu una!) și chiar am găsit-o. Problema lui era că nu găsea pe lungimea dorită, el având circumferința ceva mai mare. Ei bine, BelaShop face la comandă și curele, aviz domnilor care nu găsesc în comerț curele pe placul și măsura lor!

curele piele naturala fabricate in Romania

Din curea în curea, ochiul mi-a fugit puțin spre stânga unde scria atât de frumos și îmbietor genți piele naturală. Nu că aș fi eu vreuna din femeile care visează un vagon de poșete, dar când e vorba de genți din piele, trebuie să le văd. Nu am multe genți. 5 toate. 3 dintre ele din piele. Sunt modele clasice, aproape băbești, ar spune unii. Așa că, atunci când am văzut această minunată geantă piele naturală lucrată manual, un oftat mi-a scăpat instantaneu. Au niște modele adorabile. Culorile, aplicațiile, formele, n-ai cum să nu le iubești. Sunt atât de feminine, atât de actuale, atât de altfel față de ce vezi în jur!

geanta-din-piele-naturala-felicia-orange-flowers-m

Modelul meu preferat este cel de mai jos. Pe site poartă alt nume. Eu am botezat-o buchet de vară. Momentan pot doar să-mi imaginez cât de bine ar da pe rochia mea albastră. Nu mi-am comandat-o încă. E drept că am fost la un pas să renunț la domnul portofel din piele și să scot cardul de credit la înaintare pentru a mi-o cumpăra, dar sunt o fire rațională și m-am rezumat la a-i pune bookmark. De 3-4 zile mă uit la ea. Când nu am chef de muncă, mă uit la ea. Mă motivează. Munca aduce bani și banii o vor aduce pe umărul meu.

N-ai cum să ignori un astfel de produs. Nu e doar frumos. Este de calitate. Este românesc. Este lucrat manual. Știi că e pentru tine. Nu-l găsești oriunde. E piele. Va fi purtabil și peste cinci ani. Este o investiție. Nici măcar nu e așa de scump, dacă te gândești bine la ce oferă și la faptul că alții vând genți din piele artificială la banii ăștia. Nu-a așa că ai vrea și tu o astfel de geantă?

Te-ai prins. Articolul ăsta nu l-am scris ca să-ți spun ție de unde să-ți cumperi portofel din piele la preț accesibil sau curea făcută la comandă. Nu dă bunătatea pe-afară. De fapt, am vrut să vezi și tu gențile acestea, să nu-ți mai poți dezlipi ochii de la ele, să suspini alături de mine până vom face rost de bani să ni le luăm. De ce să sufăr numai eu? Bine, mai suferă cineva: portofelul comandat. Între timp el a ajuns la mine și visează să se plimbe în geanta din piele cu flori.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *