Blogatu și Testarea.ro m-au făcut să mă îndrăgostesc de Allview X3 Soul PRO

Eu îi spun Blogatu dar el se numește Marius Călugăru. Numele de Blogatu i se trage de la numele blogului său, unul cu o vechime considerabilă, Blogatu.ro. Blogul său este plin de informații de actualitate dintr-o mulțime de domenii, dar cele mai multe sunt cu și despre gadgeturi. Dacă vrei să afli ce telefon se lansează mâine, cum arată cel scos pe piață ieri, cum se comportă un aparat foto sau ce minuni știe să facă o tabletă sau un smartwatch, găsești informațiile la el pe blog.

Acum câteva luni, Blogatu a mai lansat un proiect, unul care se bucură de un succes destul de mare, Testarea.ro. Site-ul este dedicat unei emisiuni online cu și despre gadgeturi de tipul celor mai sus amintite. Poți urmări aceste emisiuni atât direct pe site-ul testarea.ro, cât și pe canalul de YouTube al emisiunii. Cel mai bine este să le urmărești pe ambele pentru că pe site mai apar chestii în plus pe lângă materialele video în care sunt prezentate telefoane, tablete, boxe, ceasuri inteligente, camere video și altele.

Ca să-ți faci o idee despre ce înseamnă o astfel de emisiune, urmărește filmulețul de mai jos. Aceasta este cea de-a șasea ediție a emisiunii și în ea sunt prezentate pe scurt caracteristicile a 3 gadgeturi foarte interesante: smartphone-ul Allview X3 Soul PRO, camera de acțiune Evolio iSmart 4K și boxa Ultimate Ears Boom 2.

Mai văzusem poze cu telefonul Allview X3 Soul PRO și mi se păruse oricum foarte tentant. Dar, după ce l-am văzut mânuit de Blogatu, mi-am dat seama că arată chiar mai bine decât în poze și că îl vreau. Nu doar pentru design mi-l doresc, deși acesta nu este deloc de ignorat ( este un telefon destul de slim – 7 mm grosime–  și ușor – 144 gr. – și cu un aspect metalic destul de rezistent).

Dacă ați urmărit materialul de mai sus, cu siguranță ați aflat că telefonul are nu mai puțin de 4 GB memorie RAM, ceea ce îl face să zburde pur și simplu printre și prin aplicații,  un procesor Helio P10 Octa Core, care contribuie și el la o funcționare impecabilă și fără blocaje, 64 de GB memorie internă (spațiu suficient să tot faci poze mari dimensiuni și să pui jocuri pe el) și este dotat cu o super cameră principală de 16 MP, capabilă să facă poze la care ar privi cu invidie și unele aparate foto. Camera este dotată cu LED Flash și auto focus și dispune atât de setări automate cât și de un mod profesional de utilizare.

Vezi aici specificatii complete si pret Allview X3 Soul PRO!

Să mai zic și de camera frontală, de 8 MP, care îți permite să faci selfie-uri mai mult decât reușite, că are un ecran generos de 5,5 inci, baterie de 3000 mAh (cu mod inteligent de economisire a energiei) și are instalat Android, 6.0, Marshmallow? Bine, nu mai zic pentru că apoi o să dați vina pe mine că v-ați îndrăgostit și voi de telefonul ăsta. Vă mai spun doar că Allview X3 Soul PRO este un smartphone dual-sim.

Dacă vreți mai multe detalii despre telefon, intrați direct pe site la Allview (au și oferta la care primiți cadou ochelarii Visual VR3 la achiziționarea lui) și dacă vreți un review mai amănunțit sau alte informații căutați tot pe blogatu.ro pentru că a mai scris despre acest telefon. Și nu uitați nici de emisiunea Testarea pentru că vor urma și ale episoade interesante. Allview X3 Soul PRO

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *