5 condiții pe care trebuie să le îndeplinească niște boxe perfecte (pentru mine)

Mi s-a pus pata pe boxe. Vreau și eu. Nu, nu silicoane. Bine, nici d-astea n-am și, estetic vorbind, nu mi-ar prinde rău. Dar nu sunt dispusă să investesc în ceva pe care apoi va trebui să car după mine. Boxe-boxe vreau. Nici d-alea de-și mai depozitează câte unii vechituri prin ele. Zic de chestiile alea în care ascultă vecinul meu manele până la 4 dimineața. Am două boxe, dar sunt mici și aproape să plece la liceu (așa de bătrâne sunt!). Se-aud gâjâit, au cablurile (retezate și reparate) împânzite pe sub birou și prin spatele bibliotecii. Și sunt atât de urâte, că le-am ascuns în spatele cutiei cu poze!

Vreau boxe de cameră. Suficient de puternice să-mi tropăie inima pe melodiile cu beat grav, dar nu atât încât să-mi sară tencuiala de pe pereți. În limitele normalului. Cum ar zice poetul, nici prea-prea, nici foarte-foarte. În eventualitatea în care se gândește cineva să-mi facă un cadou fain, util și mult-dorit de Crăciun, să-și noteze cu atenție ce-mi doresc eu de la o pereche de boxe, ce înseamnă boxe perfecte în viziunea mea!

1. Boxe compacte

O conta mărimea, dar, din ce-am văzut pe AVmall (unul dintre cele mai mari magazine în domeniul echipamentelor audio-video), la capitolul sunet pot avea claritate și volum și fără să caut dimensiuni de neam-prost. Prefer boxele micuțe pentru că nu dispun de un spațiu prea mare și nu aș vrea sa-mi semene sufragerie cu vreun studio audio.

2. Boxe cu prindere pe perete

Nu le vreau pe podea, nu le mai vreau ascunse pe bibliotecă, vreau să fie la vedere și să le fie ușor să-și arunce muzica în toată încăperea. Mi-am dorit întotdeauna o pereche de boxe prinse pe perete, probabil de o parte și de alta a zonei de entertainment. Și pentru că vor fi pe perete, automat nu negre! Nu suport boxele negre pe pereți. Parca ar fi niste muște SF.

3. Boxe WiFi

Adio fire! Eu sunt cel mai mare fan a tot ce înseamnă wireless. Nu de alta, dar nu mai risc să mă împiedic prin casă, nu mai are ce roade câinele, nu mai trebuie să adun fire ca să pot șterge praful. Și nici nu risc să rămân fără sunet în cazul în care patrupedului îi face cu ochiul negrul cablului care merge liniștit de la unitatea PC în boxe.

4. Boxe din lemn

La ce anume poftesc mai exact? La ceva în genul acestor boxe din lemn. Îmi aduc aminte de copilărie, când aveam niște boxe asemănătoare (ca aspect, desigur) de care nu mai știu ce s-a ales. Bine, nu le-am ales numai după materialul din care sunt confecționate, ci m-am ghidat puțin și după părerile cumpărătorilor anteriori. Da, știu că nu sunt printre cele mai ieftine modele de pe site, dar vreau sunet de calitate.

BOXE INDIANA LINE TESI 241

5. Boxe de la un producător de încredere

Numiți-mă snoabă, dar am învățat că brandul contează când vrei calitate! Prin urmare, fără no-name-uri care nu oferă garanție sau despre care nu știe nimeni nimic. O pereche de boxe Indiana Line chiar m-ar coafa bine de tot.

Și dacă vreau boxe perfecte de ce nu am scris nimic de specificații, despre watti, ohmi, decibeli, herți, bași, medii sau înalte? Pentru că nu mă pricep la finețuri de genul. N-am nici cea mai vagă idee câți watti vreau să aibă boxele mele sau ce-i ăla woofer și cât de mare ar trebui să fie. Bănuiesc că nu le face dop, ca la pepene, nu? Și nici nu e nevoie. Eu sponsor să-mi găsesc, că de specificații se ocupă specialiștii de la AVmall.

AVmall magazin echipamente audio video - cand cauti boxe perfecte

O să le explic că nu intenționez să mă duc cu boxele astea pe la nunți și botezuri, că nu vreau s-o ucid mai repede pe vecina din dreapta sau să-i crăp ficatul de ciudă vecinului din stânga, dar vreau să-l aud tare și clar pe Smiley când mă întreabă de unde vin la ora asta, deși eu am fost toată ziua acasă.

Au sute de modele de boxe de toate tipurile în magazinul lor, de la cam toți producătorii de care am auzit (sau nu) vorbindu-se vreodată. Mă ajută ei să aleg un set de cântăcioase pe placul meu. Am toată încrederea! Și dacă nu donează nimeni nimic, mă descurc eu cu niște rate, că la ei merge și așa! Deci? Cum rămâne cu boxele mele?

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *