Butoni haiosi – modele noi pentru ocazii speciale

Alege butoni de camasa in diverse modele pentru o tinuta cu stil. Butoni haiosi, butoni personalizati. Sunt cadouri ideale pentru barbati eleganti, mai ales ca livrarea se face rapid din stoc si poti gasi un cadou de ultim moment in cazul in care ai uitat de o aniversare.

Butonii aplicati la o camasa de culoare deschisa contureaza perfect si transforma costumul intr-o tinuta foarte eleganta.

Pentru ca fiecare avem preferinte si personalitati diferite, poti asorta la fiecare camasa modele originale de butoni, butoni haiosi sau eleganti. Asta ii transforma in veritabile bijuterii, accesorii foarte utile cand vrei sa scoti din anonimat clasicul costum negru cu camasa alba.

butoni haiosi ocazii speciale cadou

In plus pentru fiecare ocazie in parte poti alege butoni personalizati, astfel incat sa obtii un efect maxim prin combinatia de stil si unicitate. Printre cele mai cautate in acest an sunt modelele de butoni amuzanti, aurii sau argintii, dar si butoni vintage, butoni glont, butoni Star Wars si butoni mecanism ceas, dar oferta este mult mai larga, fiind disponibile oferte pentru toate gusturile. Nu e musai sa fii invitat la o petrecere sofisticata pentru a putea asorta tinutei niste butoni de camasa. Dar daca mergi la o nunta, vei vrea cu siguranta sa arati impecabil si sa adaugi si tusa finala tinutei tale: butonii alesi dupa personalitatea ta.

Foarte multe tipuri de butoni online pot completa tinute smart casual, fie ca sunt pentru mers la birou, zi de zi, fie pentru o iesire la teatru sau la opera. Chiar si pentru o iesire cu prietenii butonii se pot dovedi punctul forte al tinutei tale, deoarece iti poti arata personalitatea alegand butoni cu tematica, cu un design care sa transmita ceva despre tine, precum ‚Sunt fan Star Wars’ sau ‚Pasionat de masini’.

Iar daca esti in cautarea unor cadouri pentru barbati poti opta pentru butoni in functie de pasiunile si interesele sarbatoritului. Prietenul caruia vrei sa ii faci un cadou este pasionat de fotografie? Poti alege butoni camera foto. Colegul tau este cinefil sau pasionat de regie si film, atunci i s-ar potrivi niste butoni regizor. Poate seful tau e pasionat de calculatoare, caz in care ai putea merge pe un cadou haios precum setul de butoni camasa pentru programatori.

Toate seturile de butoni camasa se livreaza in cutii elegante de culoare neagra, astfel ca oricare set poate fi oferit cadou pentru barbati.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *