Care sunt cele mai bune ceaiuri de slăbit?

Asta nu e un alt articol care face reclama unor produse miraculoase. Eu însămi am probleme mari cu greutate și vă spun din start că, dacă ceea ce că doriți este o metodă ușoară de a slăbi peste noapte fără nici cel mai mic efort,  o să vă dezamăgesc. Astăzi mă adresez celor care sunt hotărâți să slăbească anul acesta, fie ca este vorba de 3-4 kilograme sau de 10-20 kg, celor care sunt dispuși să renunțe la unele obiceiuri alimentare și să facă și puțină mișcare. Vreau să vorbim puțin despre ceaiuri, care sunt cele mai bune ceaiuri de slăbit, așa-numitele topitoare de grăsime, care sunt efectele lor, etc.

Ceaiurile sunt consumate de omenire de mii de ani și este bine știut că plantele pot vindeca sau remedia o mulțime de probleme. Partea și mai bună este că ceaiurile au mai puține efecte adverse sau nu au deloc, dacă sunt consumate cu cap. Atenție! Există și cazuri de intoxicație cu ceaiuri, acolo unde ele sunt consumare în cantități uriașe și în concentrație prea mare.

La ce ajută un ceai de slăbit? Dacă este însoțit de o minimă dietă alimentară și de puțină mișcare, ceaiul ajută mult la topirea grăsimilor și la detoxifierea organismului. Ne ajută să eliminăm surplusul de apă și toxinele,  au efect laxativ (constipația este una din cauzele pricipale ale îngrășării). Există ceaiuri cu acțiune detoxifiantă, ceaiuri diuretice sau ceaiuri laxative. Există și mixuri de ceaiuri (ceaiuri care conțin mai multe plante, toate cu efect de slăbire). Acestea sunt cele mai bune. Ele reușesc să reducă pofta de mâncare, să prevină anumite boli, să stimuleze metabolismul, să facă digestia mai ușoară, să împiedice acumularea grăsimilor, etc. Totuși, care sunt cele mai bune ceaiuri de slăbit?

Dacă vorbim despre ceaiuri individuale avem așa:

  1. Ceaiul verde 

Ceaiul verde este pe locul 1 în topul ceaiurilor de slăbit. Acesta este extrem de bogat în antioxidanți, ajută la arderea rapidă a caloriilor prin activarea arderilor metabolice. Astfel, consumat regulat, ceaiul verde  ajută la dobândirea și menținerea greutății ideale a corpului, încetinind procesul de absorbție a grăsimilor. În plus, toată lumea știe de efectele benefice ale ceaiului verde în prevenirea cancerului. Tocmai antioxidanții din compoziție ajută organismul să se mențină tânăr și să lupte cu toate problemele. Ceaiul verde se consumă infuzat, 3-4 căni în cursul unei zile. Efectele încep să apară după doar câteva zile.

ceai de slabitCeaiul verde este destul de ieftin și îl găsiți AICI la prețuri foarte mici, sub diverse forme, fie simplu (vrac sau pliculețe), fie combinat cu alte ceaiuri sau sub formă de capsule. Eu vă recomand ceaiurile vrac Naturavit. Din experiență, vă spun că sunt cele mai concentrate și gustoase.

Nu tuturor le place aroma ceaiului verde. Pentru cei care au încercat ceaiul clasic și nu le-a plăcut gustul, recomand ceaiul de AICI, o combinație de ceai negru, ceai verde, măr, lămâiță și măceșe. Este absolut delicios!

  1. Ceaiul de soc

ceai de soc pentru slabitCeaiul de sos este foarte bun la gust și ajută și la slăbit. Ca acțiune, ceaiul de soc ajută la detoxifiere, la eliminarea surplusului de apă și are și puternic efect laxativ. Este unul din cele mai iubite ceaiuri pentru slăbit pentru că este aromat și nu pune probleme de ingerare. Se prepară tot prin infuzare și, dacă vreți să aveți parte de un răsfăț total, îl puteți combina cu o zaharină și o feliuță de lămâie. Găsiți AICI ceai de soc. Personal, recomand ceaiurile de la Fares, Stefmar și DaciaPlant, tot vrac.

  1. Ceaiul negru 

ceai negru cel mai bun pentru slabitCeaiul negru dă și el foarte bune rezultate în curele de slăbire. Ajută la arderea rapidă a grăsimilor care nu mai au timp să se depună. Dacă este consumat în mod constant, ceaiul negru are efecte benefice și pentru reglarea tensiunii arteriale și a nivelului colesterolului. Ceaiul negru se consumă tot sub formă de infuzie, 1-2 căni pe zi, împărțite pe tot parcursul zile și băute înainte de masă. Aveți AICI și oferte la ceaiul negru. Aici recomand ceaiul de la Solaris.

  1. Ceaiul de mentă

Aliat de nădejde în lupta cu kilogramele este și ceaiul de mentă. În primul rând, acest ceai foarte aromat și delicios, dacă este dozat corect, înlătură senzația de foame. Apoi el ajută și la digestie, tocmai de aceea ceaiul de mentă intră în categoria ceaiurilor care pot fi consumate și între mese și după masă. Partea proastă este că, dacă bei mai mult de 1-2 căni de ceai de mentă pe zi, apare constipația. Dacă nu depășești cele două căni și alternezi cu un alt ceai de slăbit (beai un ceai verde înainte de masă și ceai de mentă după masă), nu vei avea probleme. Ceaiul de mentă este foarte ieftin. Click aici pentru prețuri. Din nou, cea mai bună alegere mi s-a părut a fi ceaiul vrac de la Dacia Plant.

cafea verde cu ghimbir slabirePentru cei care nu pot renunța la cafea, cea mai bună alegere este cafeaua verde. Cu siguranță ați auzit multe despre beneficiile ei în materie de slăbit. Cafeaua Verde cu Ghimbir pe care o găsiți AICI, are efecte și mai spectaculoase pentru că, în vreme ce cafeaua verde arde grăsimile, detoxifică, împiedică acumularea grăsimilor și a zaharurilor, combate celulita și energizează, ghimbirul aduce un aport important de crom, substanță naturală care taie pofta de dulce.

Acestea ar fi cele mai bune ceaiuri de slăbit. Cele mai ieftine sunt ceaiurile simple sau ceaiurile speciale de slăbit din plante românești.

Țineți minte să respectați dozele scrise pe cutii, să faceți pauze la fiecare două luni și să beți ceaiurile neîndulcite. Vă asigur că vă vor ajuta mult în procesul de slăbire. Nu vă așteptați, însă, să mâncați sarmale și să slăbiți bând ceai în fața calculatorului!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *