Cărți la preț redus – care sunt site-urile de unde mi le cumpăr?

Din 2017 am dat rău în patima cititului. Nu știu câte cărți am devorat pentru că nu am avut un target și nici nu privesc lectura ca pe un număr de pagini sau de volume, dar sigur au fost multe. Nu stau foarte bine la capitolul financiar, dar sunt suficient de inteligentă și răbdătoare să îmi cumpăr cărțile când dau peste reduceri mari. Care sunt site-urile de pe care mi-am cumpărat cel mai des cărți la preț redus și de pe care comand în continuare?

 cărți la preț redus

Primul este Libris. Au o ofertă foarte bogată de cărți de la aproape toate editurile mari de la noi (ba chiar și de la cele mici). Eu sunt interesată de beletristică, dar au cărți din toate domeniile. Ce-mi place cel mai mult la acest site și sigur o să vă placă și vouă, este faptul că oferă transport gratuit la comenzi cu o valoare minimă foarte mică – adică 30 de lei. Cumperi cărți de peste 30 de lei și ți le aduce curierul acasă fără să plătești nimic altceva decât prețul cărților. Și, dacă tot veni vorba de prețuri, să știți că AICI găsiți mereu oferte foarte bune la cărți. Uneori reducerile sunt și de 90%, ceea ce este super.

 Al doilea site de pe care îmi cumpăr cărți la oferă este acesta. M-am abonat la newsletter-ul lor și primesc mereu ofertele pe mail. Azi, de exemplu, au băgat un nou cod de reducere care garantează 50% discount la mii de titluri, mai exact la 40000 de cărți. Practic, pui cărțile dorite în coș și, la final, aplici codul BOOKS50 și cumperi volumele dorite la jumătate de preț. Asta da afacere pentru pasionații de lectură! Aici nu avem transport gratuit, dar taxa pentru livrare nu este foarte mare, ci de 9,9 lei oriunde în țară (pentru comenzile care conțin cărți – pentru restul produselor de pe site taxa are valoare mai mare).

Al treilea magazin în care îmi caut cărțile online este unul pe care îl cunoaște toată lumea, eMAG. De la ei cumpăr mai rar, dar am prins de câteva ori reduceri foarte mari la cărți și au tot timpul ofertă bună pe această pagină. Discount-urile merg și până la 80% și periodic puteți beneficia și de transport gratuit chiar și la cea mai ieftină carte, dar treaba este să urmăriți pagina, să intrați zilnic să vedeți ce promoție sau să vă abonați la noutăți ca să primiți oferta pe mail.

Acestea sunt site-urile mele preferate când vine vorba de achiziție cărți la preț redus. Voi preferați să cumpărați cărți online sau din librăriile fizice? De ce? 

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *