Castiga bani cu Lady’s

Castig nelimitat pe 4 nivele! Programul de afiliere LADY’S are 4 nivele de recompensare, iar bonusul este nelimitat pentru nivelele 2, 3 si 4. Veti castiga bonus in adancime (nivelele 2, 3 si 4), indiferent de valoarea bonusului acumulat pe nivelul 1. (nivel 1 – 10%, nivel 2 – 5%, nivel 3 – 2.5%, nivel 4 – 1.25%) Astfel este suficient sa aveti DOAR 5 clienti activi pe primul nivel pentru a castiga in fiecare luna 67 de lei. Daca va dezvoltati reteaua si inscrieti si recrutatori care la randul lor sa aiba clienti activi puteti in scurt timp sa castigati
in fiecare luna 1687 lei.
Untitled

Lady’s îţi oferă produse cosmetice, parfumuri şi accesorii de calitate la preţuri accesibile.

Ai două oportunităţi de câştig:

  • Plasezi acum comanda in site si primeşti discount de până la 35%, încă de la prima comandă.
  • Recomanzi magazinul nostru prietenilor tăi şi primeşti până la 20% din comenzile lor.

Dacă nu eşti hotărât, şi vrei să studiezi mai bine produsele înainte de a cumpăra, comandă un catalog gratuit! Îl vei primi acasă la tine fără să plăteşti nimic!
Persoanele fizice pot primi plata in bani a bonusului de afiliat!Ladys se va ocupa de toate formalitatile aferente impozitelor ce trebuie platite, iar dvs veti primi banii in cont fara alte demersuri! In timp de criza, castigati nelimitat cu Ladys, fara formalitati si fara bataie de cap – doar pentru clientii Ladys!

Pentru toate inscrierile si cumparaturile facute prin linkurile trimise de tine primesti comision (niv1-10%, niv2-5%, niv3-2.5%, niv4-1.25%).

Practic ai magazinul tau de parfumuri, cosmetice, accesorii, bijuterii. Noi livram comenzile si tu primesti comision, fara nici o bataie de cap din partea ta.
Mai multe informatii gasiti pe www.Ladys.ro 
 Comanda online si ai 42% discount maxim! 
 Recomanda LADY’S si ai comision nelimitat din afiliere 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *