Castiga bani cu programul Sheinside Publish

Cu Sheinside am castigat pana acum 457 dolari si voi castiga si mai departe. Nu e nici un secret, orice blogger care doreste se poate inscrie in Sheiside Publish Program si poate castiga cate 15 dolari pentru fiecare postare dedicata unei campanii de pe site, atunci cand era este aprobata. Mai simplu spus, din cand in cand, in contul tau de publisher de pe Sheinside, vei gasi din cand in cand cate o campanie pe care trebuie sa o distribui pe blogul tau.
Nu e suficient sa iei acel cod de postare si sa il pui pe blog, trebuie sa creezi un articol unic cu cateva produse care iti plac si le-ai cumpara sau pe care le-ai cumparat deja. Fie alegi sa le spui cititoarelor tale ce te atrage la o rochie, fie le descrii cum te-ai simtit cand ai purtat ultima bluza comandata de pe Sheinside. Poti sa faci un colaj foto cu produsele tale preferate fara sa uiti sa aduagi linkuri catre ele, folosind si codul de afiliat pentru a  te asigura ca iti maximizezi veniturile. Orice achizitie facuta pornind de la linkul de blogul tau iti poate aduce bani. Cred ca ati vazut postarile mele in care va prezint ce hainute m-au facut pe mine sa raman cu gura cascata si la final au adaugat bannerul de pe Sheinside dedicat campaniei in curs. Daca nu, puteti vedea una aici! Untitled
Ca sa incepeti sa castigati bani cu acest program, trebuie sa va inregistrati aici! Apoi va logati in cont si pe partea stanga intrati la sectiunea promotions si vedeti ce promotie aveti activa. Apasati pe bunotul “share now” si vi se dechide o fereastra al carei cod trebuie sa il puneti in postarea pe care o faceti pe blog. Cand postarea este data, dati click pe submit si adaugati acolo linkul articolului. Share-uiti articolul pe retete sociale si obtineti vizite catre site-ul Sheinside. In scurt timp postarea vi se va aproba si veti castiga primii 15 dolari.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *