Castiga bani cu TSU

Stiti ca mie nu imi place sa va mint. Auzisem de reteaua asta de socializare si m-am gandit ca sigur e o porcarie. Nici nu m-am inscris multa vreme. Mai vazusem site-uri care iti promiteau bani contra like-urilor. Ba chiar am strans 7 dolari pe unul si nu i-am vazut niciodata. Acum doua zile, m-am inscris si eu si stiti de ce? Pentru ca vad ca mai nou si vedetele si-au facut cont pe Tsu.co si sustin ca fac si bani din asta. Evident ca nu castiga nici a mia parte din cat iau dintr-un concert dar, pentru noi, ar fi ceva sa facem chiar si un dolar pe zi. Despre Mihai Traistariu si postarile lui de pe Tsu care ii aduc bani, a scris inclusiv Cancan. Chiar si el, pe pagina lui oficiala de facebook, a scris de multe ori despre aceasta oportunitate de castig. Daca el face bani, noi nu putem?

Ce trebuie sa faci? Sa iti faci cont AICI si sa incepi sa publici zilnic diverse chestii, noutati, poze, ce vrei tu dar sa si adaugi prieteni si sa pui postari interesante care sa atraga cat mai multi followeri(urmaritori). Pe masura ce creste numarul celor care iti urmaresc postarile si acestia incep sa dea like si sa distribuie ceea ce le place din ce postezi tu, vei primi mai multi bani in cont. Daca va faceti cont, nu uitati sa ma adaugati la prieteni ca sa ne dam like-uri intre noi 😀 si sa castigam mai multi banuti online!
JOIN-TSU-NOW-
Momentan am doar 70 de centi in cont dar sunt hotarata sa ma tin de treaba pana ajung la pragul de 100 de dolari pentru ca, dupa ce m-am documentat foarte bine, am vazut ca oameni foarte seriosi de la noi si site-uri mari, precum yoda.ro si libertatea au scris despre aceasta oportunitate de castig. In fiecare zi castigi, de la cativa centi pana la cativa dolari, in functie de activitatea pe care ai avut-o pe cont.

Practic, Tsu are nevoie de utilizatori pentru a incasa bani din reclame si imparte castigurile cu utilizatorii sai activi. Ce e foarte fain e ca poti conecta contul de Tsu cu cel de Facebook si, atunci cand postezi ceva pe Tsu, se posteaza automat si pe facebook. Practic, faci aceleasi postari dar le faci prin intermediul unei retele pe care poti castiga si bani. Daca tot stam pe net, poate si castigam ceva, nu? Daca vrei sa incerci, te poti inscrie AICI. Daca nu te descurci, lasa-mi un comentariu si promit sa te ajut. Ca sa ma adaugi la prieteni, intra pe profilul meu www.tsu.co/krystyana84! 

Spor la castiguri!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *