Cat costa cea mai ieftina inmormantare?

Foarte multe persoane care sunt puse in situatia de a organiza o inmormantare pentru o persoana apropiata isi pus aceasta intrebare. Asta pentru ca de cele mai multe ori un deces apare neanuntat. Daca in cazul unor persoane foarte in varsta si foarte bolnave si in cazul celorlalte persoane aflate in stadiul terminal al unei boli incurabile se cunoaste ca decesul se apropie, de cele mai multe ori un deces ne ia prin surprindere. In general atunci este cel mai trist.

Cum exista multe persoane care doresc sa afle cat costa cea mai ieftina inmormantare ne-am decis sa discutam putin despre acest lucru. Oricat de mult am incerca sa economisim pana la urma exista destul de multe lucruri pe care le implica o inmormantare. Iar din experienta putem sa va spunem ca cele mai multe persoane aflate in situatia de a trebui sa organizeze o inmormantare pentru o persoana draga nu isi fac calcule la sange si nu incearca sa taie absolut tot ceea ce nu considera necesar. Pana la urma, aceasta inmormantare reprezinta un omagiu pe care il aducem persoanei decedate si nu este doar pentru aceasta. Inmormantarea este un ritual care ii ajuta in aceeasi masura pe cei ramasi in viata, ii ajuta sa isi evalueze trairile si sa-si ia ramas bun intr-un mod linistit de la cel care nu mai este.

logo-servicii-funerare-inmormantareLa http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/ am creat mai multe pachete de inmormantare, iar cel mai ieftin dintre acestea pe care l-am denumit sugestiv pachetul economic este de 1190 lei, deci chiar mai putin decat este ajutorul de inmormantare acordat de stat care este de 2681 de lei. Consideram ca acest pachet include serviciile funerare de baza care ar trebui sa fie contractate de orice persoana care organizeaza o inmormantare.

Nu suma consideram ca este atat de importanta cat valoarea si calitatea tuturor serviciilor incluse. Astfel, in pachetul de inmormantare economic in valoare de 1190 lei sunt incluse urmatoarele lucruri si servicii:
– un sicriu de brad (care se aduce direct la domiciliu fara sa platiti suplimentar pentru transport), precum si lenjeria necesara pentru imbracarea sicriului
– orar mare si orar mic, voalul care se aseaza pe fata celui decedat, perna pe care este asezat capul sau. Pachetul include de asemenea si crucea din lemn care se va inscriptiona cu datele celui decedat (data nasterii si data decesului, numele). Toaletarea celui decedat este de asemenea inclusa. La fel si asezarea acestuia in sicriu, obtinerea certificatului de deces, autorizatia de la Sanepid si mai multe dolii. Pentru a afla exact serviciile funerare incluse in pachetul economic va rugam sa accesati http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/pachete-funerare/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *