Cauți scaun de pescuit rezistent și comod?

Dacă-ți place pescuitul, deja avem un lucru în comun. Și mie mi-a plăcut dintotdeauna, dar de vreo doi ani m-a prins mai tare febra asta și de tot de atunci am început să investesc mai mult în echipament de pescuit. Nu doar în undițe, lansete, momeală, nadă și chestii de genul, ci și în produse care să-mi asigure un anumit confort în timpul partidelor tot mai des de pescuit. Mi se pare că este important să nu plec de pe baltă cu dureri de spate și de picioare, așa că am zis să-mi cumpăr și un scaun bun de pescuit, o umbrelă de calitate, cu protecție UV, ba chiar și o măsuță pliabilă. Scaunul a fost cel mai greu de ales. Voiam ceva nici prea ieftin, nici prea scump, un scaun de pescuit rezistent și în același timp comod.

Am mers prin diverse magazine, am tot testat și retestat și nu ne puteam decide. Unele păreau rezistente, dar nu ofereau prea mult confort. Unele erau prea înguste, altele prea joase. Unele scârțâiau de îți era frică să te așezi pe ele, nu cumva să fii nevoit să le plătești de bune după ce te trezești în fund, în magazin. Asta deși, conform specificațiilor, ar fi trebuit să țină la greutatea mea și a soțului meu.

Prima investiție a fost în acest scaun pliabil cu organizator. E rezistent și aparent destul de comod. Din păcate, comod a fost doar la prima impresie. Pe o suprafață plană și pentru scurt timp, poate fi ce trebuie. Pentru ore întregi de stat în așteptarea marii capturi, pe un mal în pantă și denivelat, este un chin să stai pe el. Șezutul e prea tare. Scaunul pliabil Caperlan Essenseat Organizer este și prea înalt. Picioarele nu sunt reglabile. Merge de minune pentru cine pescuiește de pe ponton, se pare. Noi l-am făcut cadou cuiva care preferă genul asta de pescuit.

Scaun Pliabil pescuit Essenseat Organizer +

A doua alegere a fost cu noroc. Am fost mai atenți și știam mai bine ce ne dorim de la un scaun de pescuit. Am ales acest model, tot de la Caperlan. Este un scaun pe care vi-l recomand 100%, foarte solid și nu foarte greu, deși ocupă destul de mult loc în mașină. Deh, nu le poți avea pe toate în viață!

Scaun Caperlan Levelchair Morphoz pescuit la crap

Șezutul este super comod, susținut pe dedesubt de niște elastice groase care permit să se lase atât cât e nevoie pentru o poziție confortabilă. Este ce ne-am dorit: un scaun de pescuit rezistent, dar în care să te simți și bine. Este prevăzut cu pernă/tetieră cu spumă de memorie, este suficient de lat și dotat cu brațe îmbrăcate în burete și material textil. Poate susține până la 140 de kg fără probleme!

Scaun Caperlan Levelchair Morphoz pescuit la crap

Mai vreți motive pentru care îl iubim? Picioarele din față sunt reglabile, așa că, oriunde ai ajunge la pescuit, oricât de abrupt ar fi un mal, tot vei reușit să reglezi scaunul într-o poziție confortabilă. În plus, spătarul se poate regla în 7 poziții diferite. Practic, dacă vrei să lași senzorii să își facă treaba și să dormi puțin, o poți face în condiții maxime de confort. E mai mișto decât multe fotolii scumpe pentru casă și grădină. Vedeți ce bine se simt și cele mici pe el!

Scaun Levelchair Morphoz pescuit

Cauți un scaun de pescuit rezistent? Poți avea încredere în scaunul Levelchair Morphoz. Nu te va dezamăgi. E drept că nu e cel mai ieftin, dar nici cel mai scump. Am testat mai scumpe de atât, și nu la fel de comode. Îl poți comanda de aici la cel mai bun preț, cu livrare la domiciliu sau cu livrare gratuită într-unul din magazinele din zona ta, acolo unde îl poți și testa înainte de a-l lua acasă. Va fi dragoste la prima așezare, te asigur. Produsul are garanție 2 ani. Nu exagerez cu nimic dacă spun că este cel mai bun scaun de pescuit pe care le-am încercat. Merită investit în el în special dacă sunteți o persoană solidă.

2 Comments