Cauți un colțar extensibil? 6 motive să alegi unul de la Natürlich

Cu toții ne dorim mobilă frumoasă și de calitate dar, în același timp, ea trebuie să fie foarte practică. Câți dintre noi nu au avut dureri de cap în perioada în care căutau mobilier pentru dormitor sau living? Tocmai pentru că nu cumperi mobilă în fiecare săptămână este foarte greu să faci alegeri în acest domeniu. La noi cel mai greu a fost să alegem canapeaua pentru sufragerie. Trebuia să fie o piesă de mobilier care să arate bine (potrivindu-se cu restul elementelor interioare), să ofere un spațiu confortabil și prietenos pentru persoanele care vin în vizită la noi, să pară trainică și să poată fi folosită și pe post de pat pentru noi. Cam greu, nu-i așa?

colțare extensibile

Greu a fost și pentru noi, până în clipa în care am dat peste cel mai fain magazin de mobilier und decorațiuni (cum ar zice neamțul), Natürlich. La ei am găsit un colțar extensibil care parcă fusese anume creat pentru sufrageria și nevoile noastre: de o frumusețe pe care nu o pot descrie în cuvinte (tocmai de aceea prefer să pun poză cu el), perfect pentru petrecerile cu prietenii, ușor de curățat, încăpător și în variantă strânsă dar mai ales în cea extinsă (pe post de pat) și cu o reducere impresionantă  de preț. 

N-aveam cum să nu îl luăm acasă. De atunci, am recomandat tuturor cunoștințelor, care doresc să mobileze cât mai util și frumos un apartament sau o casă mică, să mizeze pe colțarele de le această firmă pentru că au foarte multe avantaje.

1. Calitate

Natürlich este o firmă cu experiență de peste 20 de ani în domeniul mobilier und decorațiuni. Este, așa cum se autointitulează, un magazin nemțesc cu suflet românesc. Rigoarea și calitatea germană sunt binecunoscute în orice domeniu, inclusiv cel al producției de mobilă. Nu spun asta doar pentru că așa spun ei, ci pentru că a fost singurul colțar, din cele văzute, care mi-a dat impresia că poate rezista mai mult de zece ani.

2. Diversitate mare de produse

54_-speddster

Nu tuturor ne plac colțarele din material textil sau cele închise la culoare. Pe naturlich.ro găsești mobilă pe toate gusturile, canapele și colțare extensibile textile dar și din piele ecologică, tapițate cu piele naturală sau mixte, culori mai închise (rezistente la murdărie) sau mai deschise, cu ladă de depozitare sau fără, pe stânga sau pe dreapta, modele foarte moderne care transformă orice living într-unul de vis.

3. Prețuri bune

Ce numesc eu prețuri bune? În nici un caz prețuri mici. Un preț mic pentru un produs înseamnă un cost redus de fabricație și, implicit, materiale proaste folosite la realizarea lui. Nu ne dorim așa ceva, nu? Preț bun înseamnă un raport bun calitate-preț, adică să am mobilier rezistent, așa cum este colțarul meu cu structură din lemn de esență tare și rășinoase,  la un preț corect, pe care să mi-l pot totuși permite, fie și în rate.

Vezi aici oferte la canapele extensibile!

4. Oferte tentante

Eu am cumpărat atunci colțatul cu o reducere de 20% (pe verificate pentru că îl urmăream de mult timp și știam care este prețul său inițial). N-a fost doar un noroc. La Natürlich, atât în magazinele fizice, cât și online, vei găsi mai mereu oferte și promoții de nerefuzat. Uneori reducerile merg chiar până la 50%. Cui nu-i place să cumpere mobilă la jumătate de preț, indiferent că vorbim despre o bucătărie, un dormitor sau un colțar?

5. Posibilitatea plății în rate

Cred că este important de știut că, dacă ochiți un colțar care vă place la Natürlich și nu aveți toți banii necesari, nu este nevoie să cumpărați din altă parte și să rămâneți cu gândul la acel model, putând avea exact colțarul dorit și alegând să îl plătiți în rate. Doar selectați tipul de card pe care vreți să îl folosiți pentru plată, atunci când plasați comanda, și veți achita produsul în rate fără dobândă.

6. Transport gratuit la comenzile peste 500 de lei

mobilier-und-decoratiuni-1 colțar extensibil

De ce să nu recunoaștem transportul este o problemă când vine vorba de mobilier de mari dimensiuni, cum este și cazul unui colțar extensibil. Este destul de scump să transporți mobilă. Nu și la Natürlich, care oferă transport gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 de lei. Sună mai mult decât bine, nu-i așa? 

Eu nu spun că ai nevoie neapărat de un colțar de la Natürlich dar, dacă vrei o astfel de piesă de mobilier, mă încăpățânez să-ți recomand acest magazin pentru că sunt sigură că vrei calitate și confort, că vrei un preț cât mai corect și transport gratuit, că vrei comandă livrată la timp și garanție pentru colțarul tău extensibil. Mobilă frumoasă poate găsim peste tot dar cu mobila care-și păstrează aspectul pentru mult timp e mai greu. Al meu arată impecabil atunci când vin musafiri (mai ales că am cumpărat și perne decorative din același magazin) și este un răsfăț când vine vorba de somn.  Vrei unul la fel? Acum știi unde să-l găsești.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *