Ce-ai zice de o nuntă cu papioane speciale?

Ca și cum nu ar fi și așa greu să organizezi o nuntă, mai vin și eu cu o idee. Scuze, dar nu ma pot abține. Văzusem mai demult, într-un film, ceva asemănător, îmi plăcuse, dar nu m-am gândit niciodată, până ieri, că există și la noi site-uri speciale cu papioane de nuntă ca cele pe care le văzusem în acea comedie romantică. Mă refer la papioane speciale, handmade, colorate, cu mesaje personalizate.

Știm cu toții că papionul a devenit piesa de rezistența în costumul mirelui. Cravata sau lavaliera, care făceau lege acum câțiva ani, sunt considerate demodate și înlocuite cu papioane, considerate mult mai stilate și potrivite unei zile cu adevărat speciale din viața oricărui bărbat. Dar cine zice că mirele trebuie neapărat să poarte un papion uni sau, și mai grav, unul negru sau bleumarin, plictisitor și lipsit de strălucire? Ce ziceți de aceste papioane mire pe care le-am găsit pe site-ul papioanenunta.ro? Mie îmi plac la nebunie.

papion mire yes I do

papion mire game over

Nu am mai văzut până acum astfel de modele. De fapt, mint. Mai văzusem pe site-uri din afară, dar acestea sunt fabricate la noi, drept dovadă că alături de cele cu mesaje în engleză (Just Married, Game Over, Yes, I do) avem și papioane cu mesaje în limba română (Sunt luat, Definitiv și Irevocabil). Observați că avem și ilustrații vesele și haioase: un pistol pus la gât, o barză sau o pereche de cătușe. Glumele se vor ține lanț pe seama unui astfel de accesoriu.

Și dacă am merge chiar mai departe și am asorta papionul mirelui cu cel al nașului și chiar cu cel sau cele ale cavalerului sau cavalerilor de onoare sau al membrilor de sex masculin ai familiei?

La capitolul papioane naș nu am găsit la fel de multe modele, dar mi-a plăcut mult ideea asta de papion negru The Godfather.  Foarte sugestiv, nu? Știu că nașii în general vor să-și asume o imagine mai sobră, demnă de un părinte spiritual de încredere, dar cred că sunt și mulți nași tineri care ar zâmbi și accepta bucuroși un astfel de papion.

papion nas the godfather

Cavalerii de onoare au de unde alege. Micile imprimeuri vesele și mesajele cu Team Groom, Support Team sau Best Man sigur vor deveni sursă de inspirație și pentru alți tineri care-și vor organiza nunta după a voastră. Cât de bine vor da în poză un papion albastru de mire, Game Over, cu pistol, și 2-3 prieteni purtând papioane de cavaler de onoare cu mesajul Support Team, cu o ilustrație cu ei ținându-se de mână și bând în cinstea evenimentului!

papion cavaler de onoare

Să îndrăznesc să merg mai departe și să sugerez papioane personalizate pentru socrul mic, socrul mare, fratele mirelui și fratele miresei? N-am s-o fac, dar e bine să știți că găsiți și așa ceva pe papioanenunta.ro. Și încă o chestie mișto, pe care am văzut-o acolo, sunt papioanele personalizate cu nume.

Nu știu ce părere ai despre ideea mea de nuntă cu papioane personalizate asortate(n-am pretenția că e originală, v-am zis că m-am inspirat dintr-un film), dar mie mi s-ar părea unică, interesantă, inedită și memorabilă această alegere. Stilul se păstrează, doar că se asortează cu bună dispoziție.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *