Ce-si doresc femeile?

Ce-­şi doresc femeile va rămâne un secret pentru mult timp de acum încolo, în ciuda faptului că mulţi bărbaţi, ai diferitelor timpuri, au încercat să descifreze enigma. Poate că dilema, însă, nu se va mai adânci atât de mult, dacă am reuşi, din timp, să descifrăm ce îşi doresc, de fapt…fetiţele. În fond, este foarte posibil să avem de­-a face cu acelaş gen de dorinţe, care, la maturitate, se transpun doar în alt gen de culori, cu mai puţin roz, dar cu la fel de multă forţă de atracţie.

Aşadar, pornind de la această ipoteză, un producător japonez susţine că a găsit răspunsul la întrebarea „ce îşi doresc fetiţele”, iar noi nu putem face altceva decât să îi dăm dreptate, având în vedere că succesul aplicat al descoperirii sale datează de 40 de ani. Impliniţi!

V­-am facut curioşi?

Ei bine, cel mai adesea, fetiţele îşi doresc să fie mari şi să aibă acces la toate minunile de care se bucură o femeie: de lapantofi, pălării, gentuţeceasuri şi alte accesorii, la cosmeticehainuţe şi rechizite care să atragă privirea. De la jucării sau jocuri, la bijuterii. De la telefoane şi alte gadget­uri, la obiecte pur decorative, care să le aducă bucurie şi stare de bine.

Dar cum să oferi unei fetiţe toate aceste lucruri, fără a-­i forţa maturizarea şi fără a o opri din cea mai minunată etapă a vieţii ei: aceea de a fi…copil?

Soluţia a venit de la producătorul japonez, inventatorul Hello Kitty – simbolul international al copilăriei fetiţelor din întreaga lume – care a descoperit în simpatica mascota drumul către fericirea oricarei fetite.

My Kitty pune la îndemâna părinţilor soluţia pentru a­-şi bucura fetiţa cu orice ocazie, fie că vorbim despre sărbătorile pline de cadouri sau despre aniversările şi onomasticele mult aşteptate sau, pur şi simplu, despre recompense bine­-meritate.

De la accesorii pentru bebeluşi şi până la cele mai cool articole de îmbrăcăminte, rechizite sau cosmetice, râvnite de micuţele domnişoare, www.mykitty.ro este soluţia salvatoare a oricărui părinte care vrea să ofere bucurie copilului său. Oferta magazinului online este foarte variată şi se adresează fetiţelor de mai multe vârste, oferindu­-vă pentru acestea produse de calitate garantată, toate sub licenţa îndrăgită a Hello Kitty, pisicuta prietenă. Toate produsele sunt adaptate nevoilor şi preferinţelor copiilor, indiferent că vorbim de jucării propriu­-zise sau articole care imită obiectele de uz practic ale adulţilor (bijuterii, cosmetice) şi care fac deliciul micuţelor dumneavoastră, ori de câte ori au acces la ele.

Aşadar, dragi părinţi, dacă încă nu v­-aţi hotărât ce să le oferiţi fetiţelor, www.mykitty.ro vă oferă soluţia ideală. Copiii voştri vor fi cu adevărat fericiţi şi surprinşi, iar produsele Hello Kitty îi vor ţine ocupaţi şi fascinaţi timp îndelungat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *