Ce trebuie să pui în bagaj obligatoriu când pleci la mare

Deja a început de multișor sezonul de mers la plajă și, dacă-ți plac soarele și marea, mai mult ca sigur că și tu ai de gând să evadezi măcar câteva zile pe o plajă, nu contează unde. Ai făcut deja rezervările și acum, în așteptarea concediului, nu-ți mai rămâne decât să te gândești la ce trebuie să pui în bagaj, ca să poți cumpăra din timp acele produse care îți lipsesc. Nici cu hainele lucrurile nu sunt simple, dar parcă și mai complicat este când vine vorba despre cosmetice, despre rutina ta de îngrijire. Parcă ai lua tot dulapul cu tine, dar nu poți. Prin urmare, trebuie să rămâi la strictul necesar.

Iată ce trebuie să pui în bagaj obligatoriu când pleci la mare!

Crema cu protecție solară

Crema de protecție nu are voie să lipsească din bagaj pe timpul verii. Medicii ne atrag atenția cât de periculos este să ne expunem la soare neprotejați, așa că ai grijă să nu o uiți acasă! Nu doar că te va proteja de soare și de riscul dezvoltării unui cancer de piele, dar va preveni și îmbătrânirea prematură a pielii.

Un produs foarte bun este aceasta crema pentru plaja cu ulei de hibiscus și argan. Ea îți va proteja pielea care va căpăta astfel un bronz frumos și sănătos.. Acest produs îți hidratează pielea în profunzime și îi oferă un miros plăcut datorită uleiului de hibiscus.

balsam-de-buze-waterproof-cu-ulei-de-argan-si-vitamina-c-

Uleiul protector pentru păr

Nu doar pielea are nevoie de îngrijire specială pe timpul verii. Și părul riscă să se deterioreze din cauza căldurii foarte mari, a radiațiilor, a prafului. Pe scurt, ai avea nevoie de un ulei protector pentru păr nu doar pentru vacanță, ci pentru fiecare zi. Cu atât mai mult dacă mergi la mare, trebuie să ai așa ceva în bagaj. Sarea din mare are efecte mai mult decât negative asupra sănătății firului de păr.

Poți opta pentru un astfel de ulei de păr regenerant cu ulei de macadamia de la Bottega Verde. Este un produs care protejează podoaba capilară de toți factorii expuși mai sus, netezește părul și face coafatul mult mai ușor.

ulei-de-par-regenerant-cu-ulei-de-macadamia

Serul hidratant pentru față

Nu știu câte creme folosești acasă, dar am un feeling că multe. Evident că nu le poți lua pe toate cu tine. În lipsa lor te poți axa e un singur produs foarte bun, un ser. Serurile hidratante sunt mai lejere decât cremele și hidrateză tenul în profunzime. Serul acesta antioxidant concentrat cu extract de struguri roșii și zaharuri din struguri este foarte bun. Are textura unui ulei lejer, se aplică foarte ușor și se absoarbe rapid în piele, adică nu rămâi cu fața uleioasă după aplicare.

Balsamul de buze

Nici buzele nu trebuie neglijate în niciun anotimp, cu atât mai mult vara. Balsamul de buze este produsul cel mai des folosit de noi toate, cred. Toate ne dorim buze hidratate, nearse de soare. Eu îl port cu mine peste tot. Musai de inclus și un astfel de produs în bagajul pentru concediu la mare, doar că trebuie să ai grijă să alegi un produs cu factor de protecție mai mare.

De exemplu, balsamul de buze rezistent la apă de aici mi s-ar părea o alegere bună. Are SPF 30 și conține ulei de argan și vitamina C, oferind protecție și buze cu aspect impecabil, moi, catifelate, hidratate.

balsam-de-buze-waterproof-cu-ulei-de-argan-si-vitamina-c-

Spray-ul tonic

Produsele tonice nu ne lipsesc nici ele din arsenalul de îngrijire. Ele nu doar curăță, ci și revigorează tenul. Ce poți lua cu tine în vacanță din categoria tonice? Acest Spray tonic și hidratant cu extract de muguri de trandafiri și albăstrele care ajută pielea să își mențină gradul optim de hidratare. Este ușor de aplicat, prin simplă pulverizare, și are efect răcoritor. Imediat te vei simți mai fresh, cu pielea mai hidratată. Iar mirosul este nemaipomenit.

Gata, acum acum știi ce trebuie să pui în bagajul tău de vacanță!

De ce am ales Bottega Verde? Pentru că iubesc cosmeticele italienești cu ingrediente naturale. Le vei iubi și tu.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *