Ceas de damă și set de pensule pentru machiaj de pe Sammydress

Sammydress.com este un alt site din China de pe care am comandat de câteva ori. La cea mai recentă comandă, am avut două produse pe care vreau să vi le prezint astăzi pe scurt:  un ceas de damă, simplu, ieftin, dar foarte drăguț, și un set de pensule pentru make-up, pe care mi-l doream de mult timp.

ceas de dama si pensule de machiaj de pe sammydress pareri

La aceste produse eu nu am plătit transport pentru că am avut grijă să selectez lucruri care beneficiază de transport gratuit. Altfel, la orice comanda se plătește transportul care nu este fix, ci diferă în funcție de greutatea sau volumul produsului. Când intrați pe orice pagină din site, în momentul în care duceți cursorul pe fotografia unui produs, dacă vă apare un semn de avion sub el, acel produs beneficiază de free shipping – transport gratuit pentru România.

Ceasul pe care l-am comandat eu este cel de AICI. Este combinația clasică de argintiu cu negru, pe care eu o ador. La cât am dat pe el, eu sunt foarte mulțumită de cum arată, sincer. Nici nu mă așteptam să arate așa de bine un ceas așa de ieftin.

ceas ieftin china

Cureaua este din imitație de piele, dar aspectul este de nota 1o. Cadranul este rotund, de dimensiune medie, nici prea mare, nici prea mic (diametru de 3,5 centimetri), este un ceas cu mecanism tip quartz, iar metalul este un aliaj ieftin care nu mi-a provocat disconfort în cele 3 săptămâni în care l-am purtat ocazional, deși eu sunt alergică la anumite tipuri de metale. Faptul că are cifre romane mie mi se pare foarte elegant.

ceas de damă

Dacă ați intrat deja pe pagina ceasului, ați văzut că el este disponibil și pe alte variante de culori ale curelei (roșu, alb, albastru și roz). Eu vreau să-mi iau și pe alb.

Singurul defect pe care i l-am găsit este la geam. În anumite poziții, geamul nu asigură o vizibilitate foarte bună, dar să nu uităm că este un ceas pe care am dat 50 de lei în banii noștri.

Pensulele le puteți admira și verifica prețul AICI. Eu am varianta pe negru, care momentan văd că nu mai este disponibilă, dar o puteți lua pe cea pe alb.

pensule ieftine cutie

Îmi doream un set de pensule de genul acesta de mult timp, mai ales că au și cutie protectoare foarte elegantă. La noi sunt mult mai scumpe, așa că am preferat să aștept o lună și să le iau mai ieftine din China. Sigur că avem de-a face cu pensule din păr sintetic, dar credeți-mă sunt absolut grozave.

pensule ieftine cutie

Sunt foarte bine legate (ceea ce nu pot spune despre o altă pensulă pe care mi-am luat-o eu de pe e-Bay acum vreun an – aceea de la prima utilizare se slăbise), foarte moi, catifelate, parcă te mângâie când aplici fardurile cu ele.

set pensule machiaj

Setul conține cutia protectoare și 8 pensule: pensula pentru fond de ten, pensula pentru pudră, pensula pentru ochi pentru umbre, pensula pentru ochi în unghi, pensula pentru iluminator, pensula pentru blush, pensula pentru buze și pensula pentru gene. Din câte puteți vedea, ele vin și cu elemente de protecție din plastic.  Pensula pentru fond de ten chiar am folosit-o în fiecare zi, am și spălat-o și pot confirma că se comportă perfect.

set pensule makeup

Faptul că am și cutie la ele, este un mare plus.

În concluzie, ambele produse din comandă și-au meritat banii. Mai rămâne să-mi comand eu un ceas pe alb și alte câteva pensule pentru machiajul ochilor. Vă țin la curent când sosesc.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *