Cele mai cremoase și pigmentate farduri perlate de pleoape le găsești la Melkior

În acest sezon toamnă-iarnă, strălucirea este esențială, cu atât mai mult când vorbim despre tendințe în machiaj. Așadar, cine nu are farduri perlate, să-și cumpere!

Sfatul meu are legătură și cu recomandarea pe care vreau să v-o fac astăzi. Melkior lansează azi noile farduri perlate, despre care v-am povestit câte puțin, săptămâna trecută, pe rețelele sociale. Ele sunt disponibile deja pentru comandă online AICI. În plus, Primii 100 clienți care cumpăra azi un Fard de Pleoape Perlat la cutie primesc cadou o Pensulă Mica pentru Fard! Ofertă valabilă ONLINE doar azi, 23.10.2017.

oferta melkior

Eu am testat deja în ultimele zile nuanța Dreamin’,  primită cadou de la Melkior, și vă pot spune că sunt încântată de cum se comportă aceste farduri și chiar și de culoarea pe care, în prima zi, am văzut-o ca nepotrivită mie. Pur și simplu îmi deschide fața și îmi dă o luminozitate aparte. Încerc să vă arăt zilele astea și cum arată pe pleoape.

melkior farduri perlate

Cu un aspect perlat intens, noile Farduri de Pleoape Perlate create de Melkior sunt mai mult decât pigmentate, au o textură fină, cremoasă, fiind foarte simplu de aplicat chiar și de către anti-talentele în make-up, ca mine.  În plus, acoperă foarte bine. Nu ai nevoie de o cantitate mare de produs și de aplicare în mai multe straturi. Și de rezistat rezistă.

fard perlat melkior nuanta dreamin'

Când am făcut acest swatch, în prima zi, am încercat să șterg fardul cu un șervețel uscat și nu prea am avut șanse. Cu alte cuvinte, noile farduri Melkior sunt secretul unui machiaj IMPECABIL! Sigur că trebuie să te și pricepi puțin la asta, dar contează mult calitatea unui fard, asta o pot spune chiar și eu, care mă machiez destul de rar.

swatch fard melkior

Ingredientele atent selectate asigură o aderență ridicată, o aplicare facilă, cu aspect final strălucitor. Asta spune Melkior despre noile sale produse, iar eu vă pot confirma că sunt farduri foarte pigmentate, rezistente, strălucitoare, dar într-un mod natural.

Iată și un sfat foarte binevenit de la make-up artiștii din echipa Melkior: Dacă iți dorești un machiaj natural, aplică fardul perlat uscat cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele. Pentru un machiaj intens sau dramatic, aplică-l umed.

Aceste farduri perlate se găsesc atât sub formă de Fard de pleoape în cutie prevazuta cu oglindă (Ref. 11966-11971; 11973-11975), cât și ca rezervă de fard ambalată în blister transparent (Ref. 11866-11871; 11873-11875).

Acum poți sa alegi nuanța preferată și să obții machiajul pe care ți l-ai dorit întotdeauna:

  •          Fard de pleoape perlat DREAMIN’ (ref. 11966)
  •          Fard de pleoape perlat ONLY YOU (ref. 11967)
  •          Fard de pleoape perlat MAGNETIC (ref. 11968)
  •          Fard de pleoape perlat FABULOUS (ref. 11969)
  •          Fard de pleoape perlat BELIEVE IN (ref. 11970)
  •          Fard de pleoape perlat COOL NIGHT (ref. 11971)
rezerva magnetica melkior gratuit

Dacă vrei să vezi poze cu toate nuanțele din colecție, le găsești pe blogul Alina JustAnAngel. Eu, din ce-am văzut, o să-mi cumpăr și nuanța Belive In. 

Nu uitați și de oferta Melkior la care, dacă achiziționați un set de 6, 12 sau 24 rezerve de farduri, primiți cadou paleta magnetică pentru ele! Detalii AICI!

Voi ați folosit până acum farduri perlate? Ce alte produse Melkior îmi recomandați?

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *