Cele mai fiabile laptopuri – ce ne alegem atunci cand cumparam un laptop ?

Laptopurile Dell, in special cele din gama Ultrabook au adus o noua cultura incredibil de fiabila pentru laptopurile ultraportabile care functioneaza excelent, care au specificatii puternice si care nu pica asa usor atunci cand au de lucru intens. Discutam in cateva articole recente faptul ca era o perioada cand netbookurile si laptopurile mici (de 9 -12″) ajungeau frecvent in service laptop si erau destul de dificil de reparat pentru ca erau foarte mici si aveau componente minuscule.

Dar iata ca cei de la Dell au reusit performanta de a fabrica laptopuri mici extrem de fiabile. Dell-ul este una din cele mai rezistente marci in materie de laptopuri, iar acest lucru este sustinut atat de utilizatori cat si de catre centrele de reparatii laptopuri Bucuresti care inregistreaza in fiecare zi marca si modelul laptopurilor ce ajung in service.

laptop

In cazul in care aveti nevoie de un laptop mic pentru acasa sau pentru la serviciu, va doriti mobilitate mare si vreti ca bateria sa tina cat mai bine, atunci trebuie sa stiti ca ultraportabilele de la Dell sunt o alegere excelenta. Sigur ca unele din ele ajung in service, dar nu atat de repede. In general problemele raportate pe aceste modele sunt de supraincalzire (daca nu se efectueaza o curatare profesionala periodica atat in interior cat si pe exterior), cip video, incarcator, mufa de alimentare. Dell reprezinta in acest moment unul din cele mai bune branduri de laptopuri din lume, iar daca veti avea nevoie de o componenta pentru lapotopul dumneavoastra Dell veti observa ca o veti gasi foarte usor – si ne referim aici la displayuri, incarcatoare, tastaturi etc – toate disponibile pe modele.

Motivul pentru care Dell se afla in topul celor mai fiabile laptopuri nu se datoreaza doar faptului ca laptopurile Dell se defecteaza mai greu, dar si faptului ca cei de la Dell ofera suport tehnic foarte elaborat. Pe site-ul lor gasim fise tehnice complete pentru fiecare model in parte. Laptopurile Dell sunt frumos lucrate si asamblate incat este o placere sa lucrezi cu ele si sa fii provocat sa le repui pe picioare.

Onlaptop.ro este service laptopuri Dell pentru modele din seria Latitude, Studio, Vostro, XPS si chiar cele mai noi Chromebook si Adamo. Cateva dintre cele mai frecvente reparatii pentru laptopurile Dell sunt pentru placa de baza sau placa video, porturile audio sau usb, inlocuirea tastaturii, a alimentatorului sau a cablului video LVDS. Reparam mufele de alimentare acolo unde este cazul, inlocuim tastaturi, adaugam memorii si inlocuim orice elemente ale carcasei.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *