Certificarea iso a increderii

Cea mai importanta cheie a succesului este increderea. Imi aleg si prietenii aplicand acelasi principiu, fiindca mi s-a intamplat ca in perioadele in care eram lipsita de experienta sa fiu vanduta de cei care reusisera sa se apropie cel mai mult de mine.

Increderea nu se refera numai la secretele pe care cineva ti le impartaseste, sa simta ca nu este singur intr-o incercarea grea a vietii, ci si la banii sau bunurile pe care omul respectiv le lasa in pastrarea noastra. Popularitatea depinde de increderea pe care o au cei din jur in tine. Buna reputatie se bazeaza si ea pe incredere.

Nu este suficient sa asiguri oamenii verbal ca pot avea incredere in tine. Este nevoie de recomandarile celor din jur. Este altceva, cand nu te lauzi singur si cineva spune despre tine: ”Este cu adevarat un om de incredere si nu m-a dezamagit niciodata!”

Cautam referinte despre activitatea unei firme, sa stim daca:

-este corecta cu banii sau cu livrarea produselor

-respecta toate promisiunile facute clientilor sau partenerilor, cum ar fi: insotirea produselor de certificate de garantie, dreptul de retur, in cazul in care cumparatorii nu sunt multumiti de calitatea produselor.

-respecta tuturor termenilor contractuali, dar si a promisiunile verbale

-pastreaza secretele, datele personale si bunurile pe care partenerul le inchiriaza sau le pune la dispozitie sub forma unui ajutor.

om de afaceri

Poate un manager aflat la inceput de drum sa asigure toate acestea intr-o firma mare cu sute sau mii de angajati? Dar un antreprenor aflat la inceput de drum ce poate face oare?

Solutia este simpla si la indemana tuturor. Capitalul de incredere se afla la https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-27001 si nu necesita nici timp mult, nici nu costa enorm. Pana la sfarsitul acestui an, documentul care autorizeaza increderea se poate comanda la jumatate de pret si se elibereaza rapid, dupa urmatoarele etape:

1. Vizita pe site, urmata de cererea ofertei si a consultantei gratuite. Nu iti ia mai mult de 5-10 minute si poti face acest lucru de la domiciliu, de pe un dispozitiv conectat la internet.

2. Semnarea contractului de prestari servicii cu firma Certificareiso.ro.

In contract sunt enumerate clar certificarile care sunt solicitate.

3. Punerea in ordine a actelor de la dosar.

4. Eliberarea certificarilor, dupa ce solutiile de securizare au fost implementate in firma.

Certificarea care demonstreaza lumii intregi ca meriti capitalul de incredere te ajuta sa te inscrii la licitatii pentru castigarea unor lucrari de importanta publica si te califica in cursa unor parteneriate interne si externe importante.

Daca ai de gand sa profiti de reducere, alege si alte certificari importante din lista. Nici scurgerile de informatie nu reprezinta o nota buna pentru firma ta, da nu uita ca nici lipsa interesului pentru calitate nu iti aduce succesul! Se impune sa cultivi calitatea de la oamenii pe care ii angajezi, pana la produsele pe care le vizi oamenilor si serviciile importante pe care le furnizezi. Totul trebuie sa fie facut la superlativ, sa intri in top si sa cuceresti pozitia de lider.

Sigur ca si managerul si patronul trebuie sa fie oameni de caracter sa poata sa impuna o armosfera armonioasa la locul de munca.

Cu un partener de incredere si de calitate oricine s-ar asocia. Vei fi astfel sigur ca niciodata nu vei fi lasat singur in fata incercarilor, ca neglijenta partenerului tau nu iti va provoca pierderi de niciun fel.

Parteneriatele de incredere rezista pe piata si cifra lor de afaceri este in continua crestere. Stiu parteneri care se mentin pe piata datorita frontului comun pe care il fac sa controleze domeniul respectiv. Am urmarit din umbra mecanismele de rezistenta ale unui mediator de asigurari. De 50 de ani rezista cu succes pe piata tarilor dezvoltate, cu mari pretentii, fiindca are ca parteneri asiguratori onesti si puternici.

Anumite marci rezista de 40-50 de ani pe piata datorita calitatii produsului respective si al raportului calitate-pret.

Pe langa increderea pe care trebuie sa o avem in partenerii nostri, trebuie sa recunoastem ca nu ne plac tovarasii risipitori.

In viata economica este ca si intr-o familie. Nu poti sa te simti bine alaturi de cineva care arunca bunuri si bani cu ambele maini si nu se gandeste la perioada in care apar copiii si cheltuieli mai mari.

Aparitia certificarilor iso pe piata din Romania inseamna ca in sfarsit, cineva isi asuma responsabilitatea fata de mediul antreprenorial din tara si calitatea produselor, a serviciilor si a vietii este in acest mod asigurata.

Pentru clientii din afara, certificarile sunt un fel de certificate de buna purtare a intregii echipe a unei firme, fapt care se va concretiza in mari realizari. Sunt multumita sa pot intreba personalul unitatilor de cazare la care imi petrec vacantele si al restaurantelor la care servesc masa, daca poseda aceste documente de pret si ma bucur, cand intrebarea mea nu primeste un raspuns negativ.

Intindeti mana si puneti la punct parteneriate cu firmele si intreprinderile care au certificari iso 27 001!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *