Cris Smile, o clinică stomatologică modernă cu servicii complete, inclusiv implantologie

Când vine vorba despre mers la stomatolog, te cam ia cu frisoane, nu-i așa? Știu exact ce stări te încearcă. Le-am simțit pe pielea mea foarte mult timp, timp în care am refuzat să merg la clinica stomatologică de teamă că am să mor de durere sau de zgomotul frezei. Într-un final, n-am mai suportat durerile și am decis să-mi duc măseaua la plombat. Un gest de lăudat, dacă aș fi făcut-o mai devreme. După doi ani de durere și chin, trebuie să-mi dau seama că biata măsea nu va mai putea fi salvată. Rezultatul? Extracție.

Aveam de ales între a sta fără o măsea (era fix primul premolar de pe partea dreaptă de sus, adică era și vizibil golul, nu doar că lipsa molarului afecta masticația și punea în pericol poziția și sănătatea dinților din jur) sau a-mi pune implant dentar. L-am pus. N-a fost deloc ieftin dar nu regret decizia. Singurul regret este că am fost fraieră și nu mi-am salvat măseaua la timp.

Prin urmare, dacă vreți să vă puneți implant dentar de la 28 de ani, nu aveți decât să ignorați semnalele dinților. Nu, nu o să vă rog să mergeți la fiecare 6 luni la stomatolog, poate că ar fi prea mult, deși așa e corect. Am să vă rog doar să folosiți lumina aia, de la oglinda din baie, să vă analizați dinții periodic și, la apariția oricărui punct negru pe dinte, să vă faceți curaj să cereți o programare la stomatologie. Și asta v-o spun eu, care am trecut prin așa ceva, nu un medic stomatolog. O carie se rezolva într-o jumătate de oră, cu maximum 150 de lei. În schimb, un implant nu e mai ieftin de 500 de euro și necesită mai multe programări.

Dacă v-ați hotărât să faceți ce vă spune inima și să nu mergeți chiar acum la clinica stomatologică, să mai așteptați câteva zile poate că trece durerea, vă garantez eu că nu o să treacă, că o să o tot lungiți până o să fie prea târziu. Motive ne găsim destule: că nu avem timp, că nu avem bani, că ne e frică… Nu pot decât să vă urez decât suferință cât mai ușoară și să vă recomand să strângeți de pe acum bani de implant dentar pentru că acolo veți ajunge.

Dacă mai sunt și oameni dispuși să învețe din greșelile altora și să le asculte sfaturile, dacă articolul ăsta va salva măcar 2-3 molari, eu nu mă pot declara decât fericită. Acestora le recomand să pună cât mai curând mâna pe telefon și să-și facă o programare la stomatolog. Pentru cei din București am și o recomandare de clinică stomatologică, clinica Cris Smile.

Clinica Cris Smile din Giulesti este situată în sectorul 6 al capitalei dar acolo vin oameni din tot Bucureștiul și vă spun și de ce. Pentru că o astfel de clinică oferă mai multă siguranță decât un cabinet individual. În primul rând este o clinică foarte modernă. Sala de așteptare, cabinetele, recepția toate au acest aer modern, îngrijit și menit să facă pacientul să se simtă bine. Apoi trebuie să vorbim despre dotările clinicii. Absolut totul arată impecabil, scaune și aparatură nouă și materiale de cea mai bună calitate.

Mai mult decât atâta, clinica nu este doar un spațiu frumos amenajat și bine dotat, ci și mediul de lucru al multor medici stomatologi, specializați pe diverse ramuri, astfel încât la ei se poate rezolva orice problemă dentară. De la banalul consult, tratamentul pentru carii și servicii de profilaxie, până la până la extracții complicate, implanturi dentare, protetică sau estetică dentară și montarea aparatelor dentare, toate sunt realizabile în această clinică. 11 medici foarte bine pregătiți sunt gata oricând să se ocupe de problemele noastre dentare. Cu o singură condiție, sa îi căutăm noi  🙂

Un alt motiv care mă face să recomand această clinică stomatologică este faptul că prețurile sunt publice la ei (puteți găsi lista de prețuri pe site-ul lor, dând click pe unul din cuvintele scrise cu roșu și subliniate, de mai sus). Cât despre cei care s-au lăsat greu convinși și au ajuns la medic prea târziu, ca și mine, ar fi bine să știți că un implant dentar se poate face cu plata în rate la Cris Smile. Aici mi-am făcut și eu implantul și știu prea bine ce vorbesc.

Clinica nu e deloc greu de găsit. Se află la doar 200 de metri de maternitatea Giulești dar vă trebuie programare dinainte. Pentru a vă face programare puteți suna la unul din numerele de telefon de la finalul articolului. Vă asigur că, dacă problema dumneavoastră este urgentă, echipa se va da peste cap să vă poată primi cât mai curând. Puteți face programare și online, direct pe site-ul dânșilor și vă va suna cineva de la clinică pentru confirmare.

Eu am recomandat această clinică pentru că este una din cele mai bune din București și pentru că am beneficiat eu însămi de servicii de calitate aici. Dacă aveți alte recomandări de clinici stomatologice la fel de bune, puteți merge liniștiți și acolo dar, dacă nu aveți informații din surse sigure și nu știți spre ce cabinet să vă îndreptați, încercați la Cris Smile. Sunt sigură că nu veți regreta alegerea.

Fiți sinceri! Când ați mers ultima dată la stomatolog? Fiți și mai sinceri! Ce preferați – un implant scump, peste 2-3 ani, sau o plombă acum?

Contact Cris Smile

Giulesti

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)

Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti

Email: rahova@cris-smile.ro

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *